Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ29
Οκτ
Με συγκεντρωτικο τροπο
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Σκορπιό την Τρίτη 29 Οκτωβρίου μοιάζει να ρίχνει βάρη στους ώμους των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να στρέφει τους προβολείς πάνω τους.

Θα κληθείς να εκπροσωπήσεις τη γνώμη μίας ομάδας ανθρώπων, να γίνεις αυτός/η που αποφασίζει προς τα που θα κινηθείτε, γνωρίζοντας βέβαια πως μπορεί να γίνεσαι δυσάρεστος/η σε κάποια από αυτά τα άτομα. Ίσως να προσπαθείς να αποδείξεις πως έχεις την ικανότητα να βρεθείς πάνω από τους άλλους γύρω σου, κάτι που όμως θα μπορούσε να σε κάνει κάπως αυταρχικό/η στα μάτια κάποιων, με αποτέλεσμα να γεννιούνται υπόγειες συγκρούσεις και εντάσεις. Κάτι τέτοιο δηλητηριάζει την εικόνα σου και μπορεί να δημιουργείς εχθρούς γύρω σου.  Ίσως πάλι να κουβαλάς ένα έντονο άγχος για θέματα οικονομικού περιεχομένου και να προσπαθείς να λύσεις τα θέματα που προκύπτουν, με τρόπο όμως που δε χρειάζεται να είναι ορατός για όλους γύρω σου.

Στον προσωπικό τομέα, η ικανότητα σου να σαγηνεύσεις είναι παρούσα και αυτό σημαίνει πως δεν περνάς απαρατήρητος/η. Ο τρόπος που θα επικοινωνήσεις αυτά που αισθάνεσαι μπορεί να γίνει το όπλο σου ώστε να φουντώσει τα αισθήματα μέσα στη σχέση σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι ερωτικές κατακτήσεις είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σχεδόν χωρίς κανένα κόπο, οπότε η βραδιά θα μπορούσε να είναι έντονα ερωτική.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων