Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html01
Νοε
Στιγμες προσωπικης ευθυνης
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω και το τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου μοιάζει να ταρακουνά τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο αφού τους θέτει μπροστά σε εμπόδια και αδιέξοδα τα οποία καλούνται να αποδεχτούν.

Τα προσωπικά όρια είναι παρόντα, είναι πλέον πάνω στο τραπέζι και αντιλαμβάνεσαι πως θα χρειαστεί να αναμετρηθείς ή να συνεργαστείς μαζί τους. Ίσως να αναγνωρίζεις πως υπάρχουν σημεία τα οποία δεν είναι δυνατό να ξεπεράσεις, τα οποία σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως οι δυνάμεις σου έχουν ένα συγκεκριμένο όριο που δεν μπορεί να αφεθεί στην άκρη. Ίσως πάλι να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που υπάρχουν κοντά σου και αποφασίζουν να λειτουργήσουν με αυταρχική διάθεση, χωρίς όμως να είναι απαραίτητο να αποτελούν μονάδες που θεωρείς κατώτερες από εσένα, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεσαι πως καλείσαι να συνεργαστείς και όχι να αναμετρηθείς μαζί τους.

Ίσως πάλι να αναλαμβάνεις ένα μεγάλο επαγγελματικό βάρος, να φορτώνεσαι με ευθύνες και υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να βάλεις σε σειρά, με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι και να εκνευρίζεσαι. Ο θυμός μπορεί να σε οδηγήσει σε δράσεις που τελικά στρέφονται εναντίον σου και σε πληγώνουν, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου όταν βρίσκεσαι μπροστά σε τέτοιου είδους παρορμητικές πράξεις. Από την άλλη πλευρά, θα χρειαστεί να κάνεις την αυτοκριτική σου, η οποία θα μπορούσε να αναγκάσει να στρέψεις βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις και νέες πληγές στον εαυτό σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων