Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html02
Νοε
Προσωπικες αγκυλωσεις
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το Σάββατο 2 Νοεμβρίου δημιουργεί ένα έντονα πιεστικό κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να φέρεις εις πέρας αρκετές υποχρεώσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να εκπληρώσεις υποσχέσεις που έχεις δώσει και δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς ή να καθυστερείς. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, να πιέσεις άτομα που κινούνται κοντά σου και είναι καιρός να ξυπνήσουν ώστε να ακολουθήσουν διαφορετικούς ρυθμούς από αυτούς που έχουν συνηθίσει να εφαρμόζουν στη ζωή τους. Ίσως να βρεθείς στην κατάσταση που χρειάζεται να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου και τα προσωπικά σου όρια, ώστε να ξεπεράσεις αγκυλώσεις που σε κρατούν δέσμιο/α τους.

Η σημερινή όμως ημέρα θα σε φέρει μπροστά και σε θέματα υγείας, αφού θα χρειαστεί να φροντίσεις τον εαυτό σου. Αν παρατηρείς σημάδια σωματικής κατάπτωσης, τότε φρόντισε να επενδύσεις σε ενέργειες που αλλάζουν αυτή την εικόνα σου, προσπάθησε να αναγνωρίσεις τι είναι αυτό που σου δημιουργεί προβλήματα και θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης. Αν πάλι αυτό που φταίει είναι η επαφή σου με πρόσωπα που καταφέρνουν να παίζουν με τις προσωπικές σου φοβίες και ανησυχίες, τότε προσπάθησε να μάθεις τον τρόπο που θα στέκεσαι απέναντι τους ή φρόντισε να λάβεις επιτέλους αποστάσεις από εκείνα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων