Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



04
Νοε
Λαμβανοντας αποστασεις
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, χωρίς να σχηματίζει κάποιες έντονες όψεις με άλλους πλανήτες, μοιάζει να βοηθά ώστε να καθαρίσεις το πεδίο της ζωής σου που έχει μπλεχτεί τον τελευταίο καιρό.

Θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις αποστάσεις από τα ζητήματα που σε απασχολούν με έντονο τρόπο, να αδειάσεις το μυαλό σου, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σε βοηθούν να δεις τα πράγματα μέσα από διαφορετική οπτική πλευρά. Μπορεί να λειτουργήσεις ομαδικά, να θελήσεις να προσφέρεις όσα μπορείς σε ένα σύνολο μέσα στο οποίο καλείσαι να γίνεις ισότιμο μέλος με τα υπόλοιπα άτομα. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες, να θελήσεις να παίξεις με τρόπο που δείχνει πως θέλεις να πάψεις να ζεις ως μονάδα.

Η σημερινή ημέρα όμως θα σε βοηθήσει να πάρεις και τις αποστάσεις που αναζητάς από ανθρώπους που κουράστηκες να τους έχεις συνέχεια γύρω σου. Φρόντισε να διατηρήσεις αυτή τη δέσμευση σου και να μην πέσεις στην παγίδα να ασχοληθείς με ζητήματα αυτών των προσώπων που μπορεί να σε ιντριγκάρουν ώστε να τα σχολιάσεις. Έχεις την ανάγκη να πάρεις αποστάσεις, να μπεις στο μυαλό και στα παπούτσια άλλων ώστε να εξετάσεις μήπως κάποιες αντιδράσεις σου ήταν υπερβολικές και χρειάζεται να τις μετριάσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων