Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html06
Νοε
Για εσενα η για τους αλλους;
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Τοξότη μοιάζει να μπερδεύει την καθημερινότητα των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.

Ίσως να εμπλακείς σε πολλά παράλληλα σενάρια, να χάσεις χρόνο σε λεπτομέρειες γεγονότων με αποτέλεσμα να δεις την ημέρα να προχωρά χωρίς να μπορείς να δώσεις λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Ίσως πάλι να χρειαστεί να εμπλακείς σε ζητήματα τρίτων και να προκύψουν συζητήσεις που δεν οδηγούν απαραίτητα σε ένα τελικό αποτέλεσμα, κάτι που σημαίνει πως θα χαθείς μέσα σε έναν κυκεώνα σκέψεων και συγκρίσεων, χωρίς όμως να υπάρχει ορατή διέξοδος από αυτό το λαβύρινθο. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορείς να κοιτάξεις προς την αντίθετη κατεύθυνση, εκεί που υπάρχει ένα άτομο που επιμένει να λειτουργεί με γνώμονα την προσωπική του βούληση και που καταφέρνει να διατηρεί την ανεξαρτησία του.

Σε μία τέτοια περίπτωση όμως, αν επιλέξεις να ακολουθήσεις αυτό το δρόμο, τότε θα αντιληφθείς πως μπορεί να δημιουργούνται αποστάσεις από άτομα που έχεις συνηθίσει να έχεις γύρω σου και να ταρακουνιούνται κάποιες ισορροπίες. Θα χρειαστεί να εξηγήσεις το λόγο για τον οποίο επιλέγεις να κοιτάξεις τον εαυτό σου και όχι τους γύρω σου, να αποδείξεις πως νιώθεις χαμένος/η αφού ασχολείσαι με θέματα που τελικά δεν έχουν προσωπικό όφελος και να αποκρούσεις κατηγορίες πως γίνεσαι περισσότερο εγωιστής από όσο αντέχουν οι γύρω σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων