Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ07
Νοε
Παραλληλα με την πραγματικοτητα
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Δία από τον Τοξότη την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου μοιάζει να προσθέτει αρκετές παραμέτρους στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με πολλά θέματα την ίδια χρονική στιγμή, να εμπλακείς σε παραμέτρους που δεν είναι εύκολο να τις διαχωρίσεις μεταξύ τους με βάση τη σημασία τους. Ίσως να χρειαστεί να αφήσεις στην άκρη τον εαυτό σου και να επενδύσεις το χρόνο σου σε καταστάσεις που εμπλέκονται πολλά πρόσωπα, σε θέματα που δεν είναι καθόλου εύκολο να επιλυθούν, αλλά αντίθετα δυσκολεύουν με την πάροδο της ώρας. Ίσως πάλι να δέχεσαι ερεθίσματα από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η προς μία κατεύθυνση, να μην μπορείς να θέσεις τις κατάλληλες προτεραιότητες.

Η σημερινή όμως ημέρα θα σε κάνει να καταλάβεις πως υπάρχουν και κάποιες στιγμές που μπορείς να αφήσεις τις ανησυχίες στην άκρη ώστε να εστιάσεις σε περισσότερο ευχάριστες παραμέτρους. Μπορείς να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, να περάσεις χρόνο μαζί τους αφήνοντας στην άκρη την καθημερινότητα, να αφιερωθείς σε έναν κοινωνικό σκοπό ή να ασχοληθείς με τη σωματική και πνευματική σου εξάσκηση. Μπορείς να διαθέσεις στον εαυτό σου κάποιες στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης, γνωρίζοντας όμως πως μπορεί να αυξάνεις τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας μέσω αυτής της διαδικασίας.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων