Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ08
Νοε
Με ενθουσιασμο
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου μοιάζει να βοηθά τους εκπροσώπους του πύρινοι στοιχείου (Κριός, Λέων, Τοξότης) σε ζώδιο/ωροσκόπο να πάρουν πρωτοβουλίες και να κινήσουν τα νήματα.

Η ευνοϊκή όψη τριγώνου με την Αφροδίτη από τον Τοξότη μοιάζει να θέλει να τονίσει πως είναι καιρός να τρέξουν κάποια πράγματα, να εξελιχθούν κάποιες σκέψεις και να μετατραπούν σε πράξεις που είναι σε θέση να βάλουν φωτιά στην ημέρα. Ο ενθουσιασμός είναι παρών και βοηθά να υπάρξουν πράξεις που εμπεριέχουν την έννοια της εμπιστοσύνης στον εαυτό, που κουβαλούν μαζί τους μεγάλες φιλοδοξίες και διαθέσεις.

Κάτι τέτοιο όμως είναι εύκολο να λειτουργήσει και ως θρυαλλίδα εξελίξεων που δεν είναι ευνοϊκές για όλους, αφού υπονομεύονται οι υπάρχουσες δομές και δυναμικές. Είναι πιθανό να συναντήσεις μπροστά σου άτομα που θα θελήσουν να αμυνθούν και να υψώσουν τείχη αντίστασης, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που δεν είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν την ταχύτητα με την οποία θέλεις να εξελιχθούν τα πράγματα. Θα χρειαστεί λοιπόν να είσαι έτοιμος/η για αντιπαραθέσεις που μπορεί να δυναμώσουν με την πάροδο του χρόνου, που είναι σε θέση να προκαλέσουν αρκετό θόρυβο τις επόμενες ημέρες.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων