Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ09
Νοε
Υπαρχουν ορια στις φιλοδοξιες;
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το Σάββατο 9 Νοεμβρίου μοιάζει να δημιουργεί εμπόδια αλλά και ευκαιρίες για αμφισβητήσεις δεδομένων στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Από τη μία πλευρά, αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η έννοια του χρόνου. Ίσως να πιεστείς ώστε να ολοκληρώσεις αυτά που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να χρειαστεί να εργαστείς περισσότερο από όσο φανταζόσουν, να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Μπορεί να τα βάλεις με τον εαυτό σου επειδή δίνεις περισσότερη βαρύτητα σε ζητήματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα και κοινωνικούς συμβιβασμούς και δεν επιλέγεις να ρίξεις τα φώτα στην προσωπική σου ζωή. Μία τέτοια σύγκρουση όμως μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή σου, αφού αναπροσαρμόζεις τις προτεραιότητες σου.

Από την άλλη πλευρά, μοιάζει να θέλεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με τα τείχη που υπάρχουν απέναντι σου και ορθώνονται από τρίτα άτομα. Μπορεί να επιθυμείς να συγκρουστείς με πρόσωπα εξουσίας, να ταρακουνήσεις υπάρχουσες δομές και να θέσεις σε αμφισβήτηση κάποια δεδομένα. Μπορεί να λειτουργήσεις σαν τη βόμβα στα θεμέλια καταστάσεων που θεωρούν πως έχουν επιτύχει την ισορροπία και τη σταθερότητα, θέλοντας να αποδείξεις πως διαθέτεις τη δυναμική ώστε να θέσεις σε αμφιβολία αυτή την πεποίθηση. Μία τέτοια πρακτική θα μπορούσε να σε βοηθήσει να αντιληφθείς τις πραγματικές σου δυνατότητες και να στοχεύσεις ύψη που μπορείς να κατακτήσεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων