Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ12
Νοε
Μαλακωνοντας τα στεγανα του μυαλου σου
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 12ης Νοεμβρίου στην 20η μοίρα του Ταύρου σε ακριβή αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή από το Σκορπιό μοιάζει να τεντώνει τα νεύρα και να προκαλεί λεκτικές εντάσεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) του τέλους του δευτέρου και των αρχών του τρίτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να γεννούν συγκρούσεις ανάμεσα σε άτομα που διαθέτουν αμετακίνητη άποψη και σταθερή ματιά απέναντι στα πράγματα. Η απόλυτη άποψη μπορεί να μοιάζει με το ασφαλές μονοπάτι αφού σε βοηθά να αποφεύγεις τις αμφιβολίες και τις αμφιταλαντεύσεις σε μία χρονική περίοδο που αναζητάς τις σταθερές της ζωής σου. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορεί να μοιάζεις έντονα κολλημένος/η με μία οπτική που οδηγεί σε αδιέξοδο, κάτι που βέβαια δεν μπορείς να καταλάβεις πολύ εύκολα αν επιμένεις να ζεις μέσα στο μικρόκοσμο σου.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος λοιπόν θα μπορούσε να σε βοηθήσει να ανοίξεις τον οπτικό σου ορίζοντα και να εξετάσεις μήπως θα μπορούσες να εμπιστευτείς τα λεγόμενα της άλλης πλευράς. Προσπάθησε να έχεις ανοικτό μυαλό, να ακούσεις την αντίθετη άποψη, να προσθέσεις στοιχεία από αυτά τα λεγόμενα στη δική σου οπτική και θα καταλάβεις πως μία αναπροσαρμογή των δεδομένων είναι προς δικό σου όφελος. Φρόντισε να σπάσεις τα στεγανά του εγκεφάλου σου και απόφυγε να κριτικάρεις με στείρο τρόπο τις αντίθετες απόψεις. Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το κλίμα σε ένα περιβάλλον που μοιάζει εχθρικό, οπότε μη μένεις εγκλωβισμένος/η στη δική σου γωνιά του ρινγκ.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων