Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ13
Νοε
Αναγκη για επικοινωνια
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου φαίνεται να προσφέρει την ευκαιρία για μία διαφορετική ματιά απέναντι σε διαπροσωπικές σχέσεις που κατάφεραν να πληγώσουν τις προηγούμενες ημέρες.

Η σημερινή ημέρα ευνοεί την επικοινωνία, την επαφή με αρκετό κόσμο με στόχο να βγάλεις από μέσα σου όσα κρατάς κρυμμένα και να αποδράσεις από την εσωστρέφεια. Θα μπορέσεις να βρεις το χρόνο ώστε να ασχοληθείς με θέματα που έχεις αφήσει στο περιθώριο όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και να αλλάξεις τις παραστάσεις σου. Μπορεί να βρεις την ευκαιρία να συναντήσεις ανθρώπους που έχεις καιρό να δεις ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που έχεις παραμελήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Από την άλλη όμως πλευρά, μπορεί να μπεις σε μία υπερβολική εξωστρέφεια, να πεις πολύ περισσότερα από όσα θα χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό να εκτεθείς στο μέλλον. Ίσως λοιπόν να χρειαστεί να σκεφτείς σοβαρά πριν να μιλήσεις, να βουτήξεις τη γλώσσα μέσα στο μυαλό σου αφού είναι πολύ εύκολο να σου ξεφύγουν λέξεις και φράσεις που θα μετανιώσεις αργότερα. Φρόντισε να μπορείς να μαζέψεις μερικά από τα λεγόμενα σου, να είσαι σε θέση να διορθώσεις αυτά που θα πεις χωρίς να τα έχεις φιλτράρει, ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κοντινά σου πρόσωπα στο άμεσο μέλλον.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων