Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ16
Νοε
Η αμεση επαφη με το μελλον σου
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο το Σάββατο 16 Νοεμβρίου μοιάζει να δείχνει το καρμικό μονοπάτι στη ζωή των εκπροσώπων του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα έχεις την ευκαιρία να φέρεις στην επιφάνεια τα συναισθήματα σου, να εκφράσεις τον εσωτερικό σου κόσμο και να ανακαλύψεις τρόπους και λόγους για να αισθάνεσαι όμορφα με τις επιλογές σου. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι και πολύ απλό, αφού θα χρειαστεί να πετάξεις από μπροστά σου τις προοπτικές και επιλογές που σε κάνουν να κλείνεσαι στον εαυτό σου ή που σε αναγκάζουν να βάλεις το μυαλό σου να λειτουργήσει πολύ πιο έντονα σε σχέση με την καρδιά σου. Κάτι τέτοιο μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο βέβαια, αφού τα εξωτερικά ερεθίσματα σε αναγκάζουν να σκληραίνεις και να λειτουργείς με τρόπο που δείχνει πως αμύνεσαι περισσότερο από όσο χρειάζεται, κάνοντας σε να αποπροσανατολίζεσαι από το στόχο σου.

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τι είναι αυτό που αφήνεις πίσω σου, καθώς απομακρύνεσαι και ακολουθείς μία κατεύθυνση αντίθετη σε σχέση με αυτή που βρισκόσουν τον τελευταίο καιρό. Έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να πάρεις αποστάσεις από ανθρώπους που έχουν πάψει να έχουν ενδιαφέρον για τη ζωή σου, πως μπορείς να ακολουθήσεις ένα δρόμο που ίσως να σε τρομάζει καθώς ανοίγεται μπροστά σου χωρίς να τον γνωρίζεις. Είναι όμως η ώρα να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να αποδείξεις πως έχεις τον έλεγχο των κινήσεων και πως ορίζεις τη ζωή σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων