Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ18
Νοε
Με σωστη στρατηγικη
Από signingstar

Τα τετράγωνα της Σελήνης από το Λέοντα με τον Ουρανό από τον Ταύρο αρχικά και τον ανάδρομο Ερμή από τον Σκορπιό στη συνέχεια θα δυναμιτίσουν το κλίμα στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

Κάποιες συμπεριφορές ανθρώπων θα σε πιέσουν και θα σε αναγκάσουν να παραδεχτείς πως δεν ταιριάζετε, όσο και αν προσπαθείς τον τελευταίο καιρό να βρεις τις γέφυρες που θα σας συνδέσουν. Θα υπάρξουν στιγμές έντασης και συγκρούσεων, θα νιώσεις να δέχεσαι επίθεση αλλά ταυτόχρονα να έχεις την ευκαιρία να απαντήσεις με το δικό σου τρόπο. Σου παρέχεται το βήμα ώστε να υψώσεις το ανάστημα σου και να αποδείξεις πως διαθέτεις προσωπικότητα, γι’ αυτό μη χάνεις αυτή την ευκαιρία.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή θα μπορούσε να σε εκθέσει εφόσον αφήνεις ανοικτές εκκρεμότητες και επιτρέπεις σε τρίτους να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα. Θα χρειαστεί λοιπόν να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικού περιεχομένου που δεν έχεις διευθετήσει, να κλείσεις τους λογαριασμούς σου ακόμα και αν κάτι τέτοιο μοιάζει να σε αγχώνει και να σου προκαλεί ανασφάλεια. Είναι όμως καλή χρονική στιγμή ώστε να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα, να επιστρέψεις σε μία κουβέντα που έχει μείνει στον αέρα και να βγεις κερδισμένος/η από κάτι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως την ευκαιρία σου για να διαφοροποιηθείς από τους γύρω σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων