Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ19
Νοε
Κινησεις που ενοχλουν
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στο Λέοντα την Τρίτη 19 Νοεμβρίου μοιάζει να ενισχύει το πύρινο στοιχείο της ημέρας, λόγω της παρουσίας της Αφροδίτης και του Δία στον Τοξότη, μέσα από ενθουσιασμό και σχεδιασμό μελλοντικών κινήσεων.

Έχεις την ευκαιρία να κοιτάξεις κατά πρόσωπο το μέλλον, να αποφύγεις να παραμείνεις στάσιμος/η στο παρόν και δεμένος/η με ένα σάπιο παρελθόν. Φρόντισε να ενισχύσεις αυτή τη δυνατότητα, να τονώσεις τη διάθεση σου να αφήσεις πίσω σου ότι σε έχει πληγώσει ή ματώσει, κάτι που μπορεί να παραξενέψει τους ανθρώπους που έχεις απέναντι σου. Είναι όμως καιρός να πάψεις να λειτουργείς μέσα σε ένα πλαίσιο που έχει παλιώσει, μέσα σε ένα κουκούλι που έχει πάψει να σε προστατεύει, αλλά μάλλον σε εγκλωβίζει πλέον.

Η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει επίσης να αποσαφηνίσεις τι είναι αυτό που αφήνεις να φύγει από τη ζωή σου, χωρίς να αισθάνεσαι τύψεις και ενοχές. Μπορείς να εξηγήσεις τις αποφάσεις σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα γίνεις πλήρως κατανοητός/η από τους γύρω σου, αλλά τουλάχιστον να προσπαθήσεις να εκφράσεις το σκεπτικό σου. Κάποιες κινήσεις σου όμως μοιάζουν επικίνδυνες για πρόσωπα που έχουν συνηθίσει να σε έχουν υπό παρακολούθηση και έλεγχο, οπότε να έχεις στο μυαλό σου πως θα υπάρξουν αντιδράσεις που θα σε μπορέσεις να αγνοήσεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων