Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ20
Νοε
Με ανατρεπτικη διαθεση
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο σε συνδυασμό με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στο Σκορπιό και την έναρξη της αντίθεσης ανάμεσα στον Άρη από το Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο κάνουν την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου μία ημέρα που εκκινεί μία περίοδο τριών περίπου ημερών που θα λάβουν χώρα κάποια απρόσμενα γεγονότα.

Αν ανήκεις στις πρώτες ημέρες του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, τότε θα πρέπει να αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι μπροστά σε προκλήσεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Μπορείς να βάλεις σε σειρά την καθημερινότητα, να αντιληφθείς πως είναι καιρός να ασχοληθείς με μικρά ζητήματα οποία όμως είναι σε θέση να αναταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα ισορροπιών. Αν έχεις τη διάθεση να είσαι εσύ αυτός/η που θα προκαλέσει τις εξελίξεις, τότε φρόντισε να έχεις σχεδιάσει προσεκτικά κάθε βήμα που θα κάνεις, αφού θα πρέπει να γνωρίζεις κάθε πιθανό κίνδυνο.

Αν από την άλλη πλευρά έχεις ανοικτά μέτωπα, τότε καλό θα ήταν να θυμάσαι πως κάποιοι μπορεί να κάνουν βήματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη δική σου θέση, πως γίνονται κινήσεις που ανατρέπουν δεδομένα. Μη θεωρείς πως είσαι προστατευμένος/η και ασφαλής, αφού οι ισορροπίες είναι δυναμικές και μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως κάποιες συμπεριφορές προσώπων που έχεις απέναντι σου δεν είναι απαραίτητα φιλικές, ακόμα και αν μοιάζουν για κάτι τέτοιο, αφού μπορεί να κρύβουν από κάτω αμφιβολίες και δυναμικές που είναι σε θέση να σε βλάψουν.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων