Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ22
Νοε
Ομορφαινοντας την εικονα σου
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου θα προσπαθήσει να βρει νέες ισορροπίες σε καταστάσεις που έχουν χάσει τη στήριξη τους, με στόχο να επανέλθει μία βαθύτερη και όχι μόνο επιφανειακή ηρεμία.

Η ημέρα ευνοεί την προσέγγιση με άτομα που είναι σε θέση να βελτιώσουν το κλίμα σε συνεργασίες που έχουν χάσει τη δυναμική τους, που έχουν καταφέρει να απωλέσουν την αρχική τους ευγένεια. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που μπορεί να θεωρούν πως έχεις κάτι προσωπικό μαζί τους, θέλοντας να εξηγήσεις πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Αν όμως υπάρχει μία πικρία ή μία διαφωνία, τότε έχεις την ευκαιρία να εξηγήσεις αυτό το γεγονός, να φέρεις στην επιφάνεια όσα κρατάς κλειδωμένα μέσα στο μυαλό σου και να ανακαλύψεις πως η αλήθεια έχει διαστρεβλωθεί.

Η σημερινή όμως ημέρα είναι κατάλληλη και για κοινωνικές επαφές, για να αφήσεις για λίγο στην άκρη την έντονη καθημερινότητα και να προσπαθήσεις να ζήσεις περισσότερο αρμονικά με τις προσωπικές σου ανάγκες. Προσπάθησε να κλέψεις λίγο χρόνο και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να φροντίσεις την εικόνα σου, να περάσεις χρόνο με άτομα του φιλικού κύκλου, κάτι που θα μπορούσε να επαναφέρει το χαμόγελο στην εικόνα σου. Μερικές φορές είναι προτιμότερο να αφήνεις κάποιες μικρές εκκρεμότητες στην άκρη και να επιλέγεις να αφοσιωθείς σε δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να αφεθείς.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων