Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ23
Νοε
Με συγκρατημενη σοβαροτητα
Από signingstar

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη αλλά και τα ταυτόχρονα τετράγωνα της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δημιουργούν ένα έντονο κλίμα το Σάββατο 23 Νοεμβρίου.

Από τη μία πλευρά, υπάρχει η μεγάλη ανάγκη για περιπέτεια και επαφή με κάτι που είναι πέρα από την καθημερινότητα. Θα υπάρξουν προτάσεις για εκδρομές και αποδράσεις, θα θελήσεις να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν επιλέξει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Ίσως να περάσεις την ημέρα σου μακριά από το κέντρο της πόλης, να επιλέξεις να περάσεις χρόνο στην εξοχή, στη φύση, να θελήσεις να αλλάξεις τις οπτικές σου παραστάσεις. Ίσως να αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις αυτό το μακρινό ταξίδι που σχεδιάζεις εδώ και πολύ καιρό ώστε να βρεθείς εκεί που θα μπορέσεις να πάρεις αποστάσεις από το σήμερα.

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να κουβαλά μαζί της την ανάγκη να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις, να έρθεις σε άμεση επαφή με τις υποχρεώσεις σου, να κάνεις μία σοβαρή κουβέντα με άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στον τομέα της καριέρας. Προσπάθησε να διατηρήσεις το μυαλό σου ανοικτό απέναντι σε όσα θα ακούσεις και να μην εγκλωβιστείς στο δικό σου απόλυτο τρόπο σκέψης. Φρόντισε να δώσεις την ευκαιρία σε άλλους να οδηγήσουν την κουβέντα, έχοντας όμως την ευχέρεια ώστε να διορθώνεις την πορεία όποτε θεωρείς πως βγαίνει εκτός ορίων και κανόνων. Μπορείς να ηγηθείς, αρκεί να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνος/η σε αυτή τη διαδρομή.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων