Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ25
Δεκ
Ηλιακη εκλειψη 26/12/2019
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου στην 4η μοίρα του Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Δία και σε τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από συνειδητοποιήσεις που είναι σε θέση να αλλάξουν την κατεύθυνση της ζωής.

Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος ώστε να θέσεις τα θεμέλια της αλλαγής που έχεις στο μυαλό σου, να αποφασίσεις να αρχίσεις να χτίζεις το οικοδόμημα πάνω στο οποίο θα διαμορφώσεις το καινούργιο κεφάλαιο της ζωής σου. Αν αποχωρείς από μία σχέση ή ένα επαγγελματικό περιβάλλον, τότε φρόντισε να συνειδητοποιείς κατά πόσο αφήνεις πίσω σου μία απλή εμπειρία ή μία κατάσταση που σε διδάσκει να αλλάξεις ώστε να είσαι διαφορετικός/η στην επόμενη πίστα της ζωής σου. Σε αυτή την έκλειψη καλείσαι να αντιληφθείς πως δεν είσαι μόνος/η, αλλά πως αποφασίζεις να κινηθείς γνωρίζοντας πως κινείσαι μέσα σε μία κοινωνία της οποίας οι κανόνες και οι νόμοι έχουν πλέον αλλάξει.

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μία εξαιρετικά σημαντική στιγμή στη ζωή των εκπροσώπων του πρώτου δεκαημέρου, αφού θα κληθούν να πάρουν στα χέρια τους τη σκυτάλη της επόμενης πίστας της ζωής τους. Θα χρειαστεί να λάβεις μεγάλες αποφάσεις στον τομέα της καριέρας που θα αποδείξουν κατά πόσο εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου ή επιλέγεις να συμβιβαστείς με τις συνθήκες που σου προτείνονται. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να σπάσεις το πλαίσιο της προσωπικής σου ζωής και να ανοίξεις το βήμα σου προς καινούργιες κατευθύνσεις. Ότι και αν αποφασίζεις, να θυμάσαι πως αναλαμβάνεις βάρη τα οποία θα κληθείς να αποδείξεις πως μπορείς να σηκώσεις μέχρι το τέλος της διαδρομής την οποία αποφασίζεις να περπατήσεις. 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα μπορούσε να σε βοηθήσει να απεμπλακείς από καταστάσεις και περιβάλλοντα που έχουν αρχίσει να γίνονται έντονα τοξικά για την προσωπική σου εξέλιξη. Θα χρειαστεί να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς το άτομο που έχεις απέναντι σου και σε καλεί να συμβαδίσετε σε μία πορεία που είναι βέβαιο πως αλλάζει κατεύθυνση και αυτό σε αγχώνει. Θα χρειαστεί να επιδείξεις διάθεση σύμπλευσης και όχι απομάκρυνσης από την άλλη πλευρά, τουλάχιστον χωρίς να έχει υπάρξει σαφής επιχειρηματολογία για μία τέτοια διάθεση. Είναι καιρός να τα βάλεις με τους δαίμονες σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως μπορεί να ξεγυμνωθείς μπροστά σε άτομα που έχουν συνηθίσει να σε βλέπουν με μία συγκεκριμένη εικόνα. 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε φέρνει σε επαφή με καταστάσεις που δείχνουν πως κλείνει ένας κύκλος και θα χρειαστεί να περάσεις στον επόμενο. Πιθανότατα να έρχεσαι σε επαφή με την έννοια της αποχώρησης από ένα σχήμα που δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται και να τίθενται κάποιοι αυστηροί κανόνες τους οποίους δεν είσαι σε θέση να συμμεριστείς. Ίσως πάλι να απαιτείται να περάσεις από εξετάσεις που θέτουν άλλοι με στόχο να αποδείξεις πως αξίζεις να βρεθείς μέσα σε ένα νέο περιβάλλον του οποίου τα μέλη δεν μπορούν να λειτουργούν μέσω προσωπικής βούλησης. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να αποφασίσεις αν δεσμεύεσαι ή αποχωρείς. 

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε να κάνεις μία εκκίνηση σε ένα θέμα που σε έχει ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό και σε κρατά δέσμιο/α καταστάσεων που δεν ταιριάζουν με τις ανάγκες σου. Ίσως να ανοίξεις την πόρτα και να φύγεις από μία σχέση που σε εγκλωβίζει και σε ταλαιπωρεί. Ίσως να αποφασίζεις να κάνεις το αποφασιστικό βήμα ώστε να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ανακοινώσεις τις αλλαγές που έχουν λάβει χώρα στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και παραμένουν κρυφές, έχοντας πλέον αποφασίσει να έρθεις σε ρήξη με ανθρώπους που έχουν μία διαφορετική εικόνα για εσένα.  

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν εμπόδια στη λειτουργία της καθημερινότητας σου, κάτι που σημαίνει πως καλείσαι να ανακαλύψεις λύσεις που θα μπορούσαν να είναι έντονα ριζοσπαστικές. Μία τέτοια ευκαιρία μπορεί να προέλθει μέσα από μία επαγγελματική πρόταση που σου ζητά όμως να πάρεις αποστάσεις από το σήμερα. Καλείσαι να τα βάλεις με τον ίδιο σου τον εαυτό, τις φιλοδοξίες και τις προθέσεις σου, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, τις προτεραιότητες σου. Φρόντισε λοιπόν να μη μείνεις στις δυσκολίες ή στη φαινομενική λάμψη αυτού που σου προσφέρεται, αλλά να εξετάσεις το θέμα σε βάθος.  

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μοιάζει να ενεργοποιεί καινούργια δεδομένα στον προσωπικό τομέα, μέσα από βήματα που μπορούν να γίνουν στη σχέση σου και να φέρουν εξελίξεις που βασίζονται σε βαθιά και στέρεα θεμέλια. Μία νέα γνωριμία αυτή τη χρονική στιγμή θα μπορούσε να αποτελεί την ευκαιρία να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή, μέσα από σχέδια που θα αρχίσεις να κάνεις και κινούνται σε βάθος χρόνου. Θα χρειαστεί όμως να ξεκαθαρίσεις αν έχεις ανάγκη από μία ουσιαστική σχέση ή από την ευκαιρία της σεξουαλικής απόλαυσης, αφού ευνοούνται οι επιλογές που δείχνουν πως επενδύεις μακροχρόνια. Στην υπάρχουσα σχέση σου είναι πιθανό να προκύπτουν σχέδια ή ευκαιρίες για την απόκτηση ενός παιδιού.  

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μοιάζει να ταρακουνά τα θεμέλια της προσωπικής σου ζωής, μέσα από συνειδητοποιήσεις που σε οδηγούν μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου. Μία μετακόμιση μπορεί να μοιάζει με επιβεβλημένη απόφαση, αφού δεν αισθάνεσαι ασφάλεια στο χώρο που βρίσκεσαι. Μία επαγγελματική μετακίνηση μπορεί να κουβαλά μεγάλο κόπο μαζί της, αφού θα κληθείς να κάνεις στροφή στον τομέα της καριέρας ή να συμβιβαστείς με επιλογές που γνωρίζεις πως δε σε καλύπτουν πλήρως. Τέλος, να θυμάσαι πως μπορεί να βλέπεις τους γονείς σου να μεγαλώνουν και αυτό να σε κάνει να συνειδητοποιείς πως ο χρόνος περνά και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τον σταματήσεις.  

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μοιάζει να σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή, να σε βοηθά να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου τόσο καιρό και αρχίζουν να αποκτούν βάση και πλάνο. Έχεις την ευκαιρία να θέσεις νέα δεδομένα στον εργασιακό χώρο, να βάλεις τις βάσεις μία επαγγελματικής επιτυχίας μέσα από υποσχέσεις που είσαι σε θέση να δώσεις και μπορούν να απηχούν την πραγματικότητα. Ίσως πάλι να ολοκληρώνεις έναν κύκλο εκπαίδευσης που είναι σε θέση να σου προσφέρει τα όπλα που θα χρησιμοποιήσεις ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στον επαγγελματικό τομέα. Σε κάθε περίπτωση η έννοια της απόστασης από το υπάρχον περιβάλλον σου είναι ένα ζήτημα που καλείσαι να εξετάσεις με σοβαρότητα.   

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μοιάζει να θέλει να σου τονίσει την ανάγκη να κάνεις κάτι συγκεκριμένο σχετικά με τα οικονομικά σου. Αν παρατηρεείς πως συμβαίνει μία αλλαγή στα χρήματα που εισπράττεις, τότε καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να ζεις με τον τρόπο που έχεις συνηθίσει και είναι καιρός να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τις προτεραιότητες σου. Αν πάλι προκύπτει μία επαγγελματική πρόταση που σε ιντριγκάρει, τότε αναρωτήσου αν σου προσφέρει χρηματική ασφάλεια, καθώς δεν μπορείς να στηρίζεσαι μόνο στο ρόλο που μπορεί να αναλαμβάνεις. Φρόντισε να αποκτήσεις άμεση επαφή με την πραγματικότητα, γιατί κάθε σχέδιο που δεν έχει βάσεις σε βάζει σε κινδύνους. 

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει μία σημαντική στιγμή για εσένα (ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου), αφού αντιλαμβάνεσαι πως περνάς σε μία νέα φάση της προσωπικής σου ζωής. Θα χρειαστεί να παραδεχτείς πως υπάρχουν αγκάθια στη σχέση σου, πως πατάς πάνω σε νάρκες που μπορούν να ενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Είναι καιρός να κάνεις την αυτοκριτική σου και να παραδεχτείς πως μπορεί να έχεις συμβιβαστεί σε κάποιους τομείς, αφού δεν είσαι σε θέση να βρεις την τελειότητα που αναζητάς. Σε περίπτωση όμως που θέλεις να στοχεύσεις σε κάτι που σε καλύπτει περισσότερο, τότε φρόντισε να καθαρίσεις την καθημερινότητα σου από παραστάσεις και δραστηριότητες που είναι σε θέση να θέτουν εμπόδια στο δρόμο σου.  

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μοιάζει να σου τονίζει πως υπάρχουν γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο και είναι σε θέση να επηρεάζουν άμεσα τον τομέα της καριέρας σου. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως τίθενται περιορισμοί, πως δεν είσαι σε θέση να συνεχίσεις να λειτουργείς χωρίς να δίνεις αναφορά στους γύρω σου, αφού κάποιοι παρατηρούν τις κινήσεις σου και σε κρίνουν. Αν κλείνει ένα επαγγελματικό κεφάλαιο, τότε ίσως να είναι μία καλή χρονική στιγμή ώστε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να φροντίσεις να αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργείς μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Δεν μπορεί να αλλάζει η κοινωνία γύρω σου και εσύ να έχεις την απαίτηση να παραμένεις σταθερός/η.  

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στον τομέα των κοινωνικών σου σχέσεων και γνωριμιών. Είναι καιρός να κλείσεις αυτό τον κύκλο που επιμένει να ανοίγει, να διατηρήσεις δραστηριότητες που μπορούν να σου προσφέρουν κάτι απτό και ουσιαστικό για εσένα και το ρόλο που θέλεις να υποστηρίξεις. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να κάνεις κάποιες οικονομικές κινήσεις που συμμαζεύουν τα έξοδα σου, αφού δεν μπορείς να συνεχίζεις να λειτουργείς χωρίς να συντονίζεσαι με τις επιταγές της κοινωνίας γύρω σου. 

42 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Θεσεις πλανητων