Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ26
Νοε
Ζητημα στασης ζωης
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 26ης Νοεμβρίου στην 4η μοίρα του Τοξότη μπορεί να αποτελεί μία παραπλανητική ματιά απέναντι στα σοβαρά θέματα που είναι πάνω στο τραπέζι της συζήτησης.

Από τη μία πλευρά, υπάρχουν πλέον ο Ερμής σε ορθή πορεία και ο Άρης στο Σκορπιό, ενώ παράλληλα έχει ήδη μπει και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θέλοντας να τονίσουν το γεγονός πως δεν υπάρχει χώρος για παιχνίδια και προσπάθειες για να κρυφτεί η πραγματικότητα. Τα πράγματα έχουν πλέον γίνει εξαιρετικά σοβαρά και κάθε αποτυχία ή καθυστέρηση μπορεί να κοστίσουν στην όλη προσπάθεια που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, γι’ αυτό κάποιοι θα αναλάβουν το ρόλο του χωροφύλακα. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως είναι καιρός να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου, να πάψεις να συμβιβάζεσαι με τη μετριότητα εφόσον θεωρείς πως διαθέτεις μέταλλο και αντοχές για κάτι περισσότερο.

Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει η διάθεση να κλείσεις την πόρτα σε όλα αυτά και να στρέψεις το βλέμμα προς μία νέα κατεύθυνση. Αφήνοντας όμως πίσω σου αυτό που αποφασίσεις να σβήσει, να έχεις κατά νου πως αποχωρείς χωρίς να έχεις φτάσει στο τέλος της διαδρομής ή χωρίς να έχεις προσπαθήσει να φτάσεις προς αυτό το τέλος. Σε μία τέτοια περίπτωση, είναι πιθανό να αναπαράξεις στο μέλλον μία παρόμοια συμπεριφορά, να λιποτακτήσεις στην επόμενη δυσκολία, επιλέγοντας τον εύκολο και όχι τον δύσκολο δρόμο. Φρόντισε λοιπόν να συνειδητοποιήσεις κατά πόσο ανήκεις στους ανθρώπους που τα παρατάνε όταν οι καταστάσεις γίνονται ζόρικες ή επιλέγουν να πέσουν στη φωτιά και να αποδείξουν πως διαθέτουν μυαλό αλλά και μέταλλο ψυχής.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων