Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ27
Νοε
Αληθειες
Από signingstar

Η επαναφορά του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, σε συνδυασμό με το τετράγωνο με τη Σελήνη από τον Τοξότη την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου φαίνεται να ενεργοποιούν τις ζωές των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) με τρόπο ώστε να έρχεται η αλήθεια και η πραγματικότητα στην επιφάνεια.

Καλείσαι να πάψεις να λειτουργείς πίσω από μάσκες, να σταματήσεις να βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα μεγεθυντικό φακό και να κοιτάξεις την πραγματικότητα κατά πρόσωπο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως απομυθοποιείς κάποιες φιγούρες ανθρώπων που είχες εμπιστευτεί ή θεωρήσει πως είναι σε θέση να προσφέρουν περισσότερα από όσα πραγματικά μπορούν. Ίσως πάλι να αποκαλύπτεις μία πραγματικότητα την οποία δε γνώριζαν οι γύρω σου, με αποτέλεσμα να προκαλείται αρκετός θόρυβος, να αλλάζουν τα δεδομένα όπως ήταν μέσα στο μυαλό αρκετών προσώπων.

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να καταφέρεις να ιεραρχήσεις διαφορετικά τις προτεραιότητες στη ζωή σου. Καλείσαι να πετάξεις κάποια σχέδια που δεν οδηγούν κάπου, να απομακρύνεις ότι μοιάζει περιττό και καθόλου ωφέλιμο για το παρακάτω της ζωής σου. Φρόντισε να καθαρίσεις το τοπίο, να απομακρυνθείς από σχέσεις ή συνεργασίες που μοιάζουν με τον καλά καλυμμένο ιστό της αράχνης που θεωρείς πως σε ασφαλίζει αλλά στην πραγματικότητα σε εγκλωβίζει. Η σημερινή ημέρα σε ωθεί να μιλήσεις τη γλώσσα της αλήθειας και να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από γελοίες δικαιολογίες.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων