Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ



28
Νοε
Αλαζονικα
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου μοιάζει να προσθέτει ταχύτητα και ποσότητα σε πληροφορίες και δράσεις στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ίσως να πιάσεις τον εαυτό σου να υπερβάλει και να καυχιέται για κάποια πράγματα που έχεις στο μυαλό σου, κάτι που μπορεί να σου προσφέρει την ευχαρίστηση να αναδείξεις τον εαυτό σου, αλλά την ίδια στιγμή είναι πιθανό να περνάς το λάθος μήνυμα σε ανθρώπους που περιμένουν μία διαφορετική συμπεριφορά από εσένα. Δεν μπορείς όμως να αποφύγεις αυτή την έμφυτη τάση σου, αφού αναζητάς τον τρόπο ώστε να αποδείξεις πως έχεις εκτόπισμα. Ο συγκεκριμένος όμως τρόπος μπορεί να σε βοηθά να γεμίσεις με προσωπική ικανοποίηση, αλλά να θυμάσαι πως μοιάζει με την προσπάθεια να χτίσεις έναν ουρανοξύστη πάνω σε σαθρό έδαφος.

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να περάσεις όσο το δυνατό καλύτερα, να αφήσεις για λίγο στο περιθώριο τις υποχρεώσεις που γνωρίζεις πως προσθέτουν βάρος στη σκέψη σου. Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις από δύσκολα περιβάλλοντα, να βρεθείς σε μέρη που είναι σε θέση να σου προσφέρουν στιγμές ευχαρίστησης τις οποίες αναζητάς, ώστε να αλλάξεις τις παραστάσεις της καθημερινότητας σου. Μία εκδρομή θα μπορούσε να λειτουργήσει ευεργετικά και να σου προσφέρει την ευκαιρία να εξετάσεις ένα σοβαρό θέμα μέσα από άλλη σκοπιά, ώστε την επόμενη εβδομάδα να δώσεις απαντήσεις που θα ταρακουνήσουν τις υπάρχουσες ισορροπίες.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων