Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ29
Νοε
Αγκυλωσεις
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Νότιο Δεσμό στον Αιγόκερω την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου μοιάζει να πιέζει τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο να ασχοληθούν με θέματα που γνωρίζουν πως εμπεριέχουν αγκυλώσεις και γωνίες, πως μπορεί να τους απομακρύνουν από τη χαρά της ζωής.

Ίσως να χρειαστεί να εστιάσεις σε ζητήματα επαγγελματικού περιεχομένου, να συναναστραφείς με πρόσωπα που μοιράζεστε εργασιακά σχέδια και πλάνα και να αντιληφθείς πως επιμένεις να κινείσαι σε περιβάλλοντα που είναι πλέον ξένα για εσένα. Την ίδια όμως στιγμή έχεις την ευκαιρία να κλείσεις κάποιες ανοικτές εκκρεμότητες, να ολοκληρώσεις σχέδια δε χρειάζεται να αφήσεις μετέωρα και να αποδείξεις πως διαθέτεις συνείδηση και υπακοή στους κανόνες. Μπορεί κάτι τέτοιο να φαντάζει άκρως κουραστικό, να σε στεγνώνει και να σε περιορίζει, αλλά την ίδια στιγμή μπορείς να έχεις ήσυχη τη συνείδηση πως ασχολήθηκες μέχρι τέλους με ότι ανέλαβες.

Η σημερινή όμως ημέρα είναι δύσκολη για θέματα ερωτικού περιεχομένου, αφού υπάρχουν περιορισμοί και αυτοπαγιδεύσεις. Ίσως να πάρεις αποστάσεις από το έτερο ήμισυ, να απομακρυνθείς ώστε να εξετάσεις κατά πόσο η άλλη πλευρά θα ενδιαφερθεί να σε προσεγγίσει ή όχι. Ίσως να κλειστείς στον εαυτό σου επειδή δεν αισθάνεσαι άνετα αν κινηθείς με γνώμονα την εξωστρέφεια, κάτι που όμως μπορεί να ληφθεί ως έλλειψη ενδιαφέροντος από την άλλη πλευρά. Φρόντισε λοιπόν να είσαι ειλικρινής καταρχάς με τον εαυτό σου, γιατί είναι αρκετά πιθανό να περάσεις τα λανθασμένα μηνύματα προς την άλλη πλευρά.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων