Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ02
Δεκ
Μια σοφη κινηση
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ερμή από το Σκορπιό τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου μοιάζει να δυναμιτίζει το κλίμα στη ζωή των σταθερών εκπροσώπων (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, μέσα από συζητήσεις που μοιάζουν με παράλληλους μονολόγους.

Η επιμονή στην προσωπική άποψη είναι ένα θέμα που θα μπορούσε να φέρει εντάσεις μέσα σε μία κουβέντα που λαμβάνει χώρα ανάμεσα σε άτομα που δεν είναι διατεθειμένα να βάλουν νερό στο κρασί τους. Μία προγραμματισμένη συζήτηση λοιπόν θα μπορούσε να τραβήξει ένα διαφορετικό δρόμο και να εκτροχιαστεί από το αρχικό της πλάνο, αφού θα εστιάσει στις διαφορές και τις διαφωνίες των δύο πλευρών. Η έννοια της σύμπνοιας και της αμοιβαίας κατανόησης είναι ένα στοιχείο που δε βρίσκεται εύκολα, αφού η κάθε πλευρά προσπαθεί να πείσει για το δίκιο της δικής της άποψης, αγνοώντας το γεγονός πως η αλήθεια μπορεί να βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο.

Η απόφαση να λάβεις απόσταση από μία τέτοια κουβέντα θα μπορούσε να είσαι ευεργετική, αφού με αυτό τον τρόπο θα μπορούσες να καθαρίσεις τη σκέψη σου και να προσφέρεις στον εαυτό σου τον απαραίτητο χρόνο ώστε να δει την όλη κατάσταση μέσα από μία διαφορετική οπτική. Μη θεωρήσεις πως παραδίνεσαι, πως επιτρέπεις στην άλλη πλευρά να θεωρήσει τον εαυτό της τη νικήτρια της διαμάχης, ακόμα και αν κάτι τέτοιο είναι αυτό που αφήνεται να πλανιέται στον αέρα. Χρειάζεσαι χρόνο και απόσταση ώστε να καταλαγιάσει η ένταση, οπότε φρόντισε να χρησιμοποιήσεις αυτά τα δύο όπλα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων