Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ03
Δεκ
Ηρεμα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου μοιάζει να θέλει να συνοδέψει την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω που έλαβε χώρα την προηγούμενη ημέρα, με τον πλέον ομαλό και ήρεμο τρόπο, χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά στρώνοντας ένα μαλακό χαλί.

Η Σελήνη από τους Ιχθείς θα προσπαθήσει να εξομαλύνει τις διαφορές που έχουν δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες και να τονίσει την ανάγκη για στήριξη της αδύναμης πλευράς. Δίνεται η ευκαιρία να λειανθούν οι διαφωνίες, να πάψουν να υφίστανται συγκρούσεις και να μαλακώσουν οι σκληρές γωνίες που μπορεί να υπάρχουν σε σχέσεις ανθρώπων που τελικά δεν έχουν να χωρίσουν και πολλά μεταξύ τους. Επιπλέον, η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη ώστε να λειτουργήσει το σχήμα ομάδων μέσα στις οποίες δεν υπάρχει η έννοια της διαφοροποίησης ανάμεσα στα μέλη τους, τεστάροντας κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό ή θα χρειαστεί να δημιουργηθούν δομές που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

Η σημερινή όμως ημέρα θα τονώσει και τη διαίσθηση και θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες ενδείξεις ενός μέλλοντος που έχει αρχίσει να σχηματοποιείται. Οι εκπρόσωποι του υδάτινου στοιχείου (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) θα αντιληφθούν πράγματα και καταστάσεις που είναι δύσκολα ορατά σε άλλα άτομα και μπορεί να αισθανθούν κάποια συναισθήματα που είναι πιθανό να μην έχουν λογική εξήγηση. Αν ανήκεις σε αυτή την ομάδα ανθρώπων , τότε ίσως να έχεις την ευκαιρία να τεστάρεις κάποια πρόσωπα που κινούνται γύρω σου και να προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τις ενδείξεις που λαμβάνεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων