Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ04
Δεκ
Αποδραση απο τη γηινη πλευρα της ζωης σου
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Άρη από το Σκορπιό την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου μοιάζει να ευνοεί τους εκπροσώπους του υδάτινου στοιχείου (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) που είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν καταστάσεις που διαμορφώνονται χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα ορατό σε όλους γύρω τους. 

Η δύναμη του ενστίκτου θα κάνει την εμφάνιση της και θα καταφέρει να αντιληφθεί όσα δε λέγονται και δεν εξηγούνται. Ίσως να συλλαμβάνεις στον αέρα κάποια νοήματα που δε φτάνουν στα μάτια ή στα αυτιά των υπολοίπων γύρω σου, να κατανοείς πως υπάρχουν δεδομένα που μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους και να αποτελέσουν τα κομμάτια ενός ολόκληρου παζλ. Προσπάθησε να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις και να ακούσεις τον ήχο των συναισθημάτων πίσω από τις εκφράσεις αυτών που λέγονται, γιατί με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να ξεδιαλύνεις κάποιες απορίες σου πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζεις. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να σου θυμίσει πως οι σωματικές σου αντοχές είναι περιορισμένες και θα πρέπει να τις ακούς. Καλείσαι να ξεκουραστείς, να πάρεις λίγο χρόνο μακριά από την καθημερινότητα, να αποφασίσεις να κατεβάσεις το διακόπτη του μυαλού σου. Ίσως να έχεις ανάγκη από ηρεμία και απομόνωση, να αναζητάς τον τρόπο να λάβεις τις απαραίτητες αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που σου προκαλούν πονοκέφαλο. Ίσως να είναι η στιγμή που θα κλείσεις για λίγο τα μάτια και θα κοιμηθείς περισσότερες ώρες, γνωρίζοντας πως στον κόσμο του ασυνείδητου θα βρεις τις δυνάμεις που αναζητάς ώστε να συνεχίσεις την πορεία σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων