Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ05
Δεκ
Καθαρισμος
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στους Ιχθείς την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου σε τροχιά κενή πορείας μοιάζει να θέλει να τονίσει πως πρέπει να κερδίσεις χρόνο, να αποφύγεις να δυναμιτίσεις το κλίμα σε περιστάσεις που είναι χρήσιμο να αφεθούν να εξελιχθούν μέσα στη διάρκεια του χρόνου.

Ίσως να μην είσαι έτοιμος/η να δώσεις τις τελικές σου απαντήσεις, να λάβεις αποφάσεις, να βάλεις την υπογραφή σου σε συμβόλαια και συμφωνίες που είναι μπροστά σου. Καλό θα ήταν να προσέξεις μήπως πέφτεις θύμα των περιστάσεων, μήπως δεν έχεις προσέξει κάποιες λεπτομέρειες που μπορούν να αλλάζουν όλο το νόημα, να μεταβάλουν την εικόνα, να λειτουργούν σαν κομμάτια που ανατρέπουν την περίσταση. Φρόντισε λοιπόν να ακούσεις τι κρύβεται πίσω από τα λόγια τρίτων και να έρθεις σε επαφή με το ένστικτο σου γιατί μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία να λαμβάνεις απαντήσεις που δεν προέρχονται μέσα από το μυαλό σου.

Η σημερινή όμως ημέρα σου ζητά να προσέξεις και τον εαυτό σου, να φροντίσεις το σώμα και το μυαλό σου, να πετάξεις από πάνω σου ότι είναι περιττό και σε βαραίνει. Αν μπορείς θα ήταν χρήσιμο να προσέξεις τη διατροφή σου και να αποφύγεις να τραφείς με ότι μπορεί να προσθέτει βάρος και άχρηστες θερμίδες. Αποφάσισε να αλλάξεις τη διατροφή σου, να προσθέσεις στην καθημερινότητα σου κάποιες συνήθειες που σε βοηθούν να σταθείς καλύτερα, να καθαρίσει το μυαλό σου και να αποφύγεις του τοξικούς ανθρώπους.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων