Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ07
Δεκ
Δυσκαμψια
Από

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μιλά για δύσκολες συνυπάρξεις ανάμεσα σε άτομα του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.

Η παρόρμηση της στιγμής θα σκοντάψει πάνω στο ατυχές timing, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προστριβές ανάμεσα σε άτομα που βλέπουν την ίδια εικόνα μέσα από διαφορετική οπτική γωνία. Ο εγωισμός και η προσπάθεια για ανάληψη δράσης με γνώμονα την προσωπική γνώμη μπορεί να γίνουν παγίδες ώστε να έρθεις σε σύγκριση με άτομα που κουβαλούν μία διαφορετική ματιά απέναντι στον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείς όντας μέλος μίας ομάδας. Ίσως λοιπόν να πέσουν στους ώμους σου κάποιες δράσεις που θεωρείς πως θα μπορούσες να αποφύγεις, με αποτέλεσμα να γεννούνται προστριβές που βασίζονται στην ασάφεια ανάμεσα στις ευθύνες κάθε μέλους της ομάδας μέσα στην οποία κινείσαι.

Η σημερινή όμως ημέρα θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε μία κατάσταση που είναι παγωμένη ή σταματημένη. Είναι καιρός να σπάσεις τα δεσμά που μοιάζουν σαν τα σίδερα της φυλακής, να κάνεις μία κίνηση που μοιάζει ενοχλητική και πιεστική, αλλά ταυτόχρονα θα φέρει εξελίξεις που είναι απαραίτητες. Να έχεις βέβαια στο νου σου πως δεν είναι απαραίτητο να προχωρήσεις σε συγκρούσεις με άτομα που είναι πιθανό να βρεθείς εκτεθειμένος/η, εκτός και αν κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο ώστε να πετάξεις από πάνω σου βάρη που δε σου ανήκουν.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων