Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ09
Δεκ
Εγκρατεια
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Άρη από τον Σκορπιό τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου μοιάζει να ενεργοποιεί υπόγειες συγκρούσεις ανάμεσα σε εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, οι οποίες όμως είναι σε θέση να διαταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα.

Η επιμονή σε ένα μοντέλο σκέψης και ένα πατρόν δράσης θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να ξεσπάσουν διαφωνίες οι οποίες στηρίζονται στο γεγονός πως κάποιοι δεν είναι έτοιμοι να αφήσουν το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια τρίτων. Θα χρειαστεί να διαθέτεις υπομονή απέναντι σε αιτιάσεις τρίτων που δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας, γιατί διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν αψιμαχίες οι οποίες όμως έχουν βαθύτερες ρίζες και δεν είναι βέβαιο πως είσαι σε θέση να τις υποστηρίξεις.

Η σημερινή όμως ημέρα παρουσιάζει και έντονο πρακτικό ενδιαφέρον κυρίως όσον αφορά θέματα οικονομικού περιεχομένου. Θα κληθείς να μετριάσεις τα έξοδα σου, να συμμαζέψεις κάποιες περιττές κινήσεις και να προσπαθήσεις να οριοθετήσεις κάποιες κινήσεις που είναι σε θέση να σε εκθέσουν στο μέλλον. Ίσως να χρειαστεί να αποφύγεις να κάνεις κάποιες αγορές ή επενδύσεις που είχες σχεδιάσει, αφού αντιλαμβάνεσαι πως προχωράς σε ανοίγματα τα οποία δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής με τις παρορμήσεις σου, κάτι που θα σε προστατέψει από ανοίγματα που δεν είναι καθόλου απαραίτητα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων