Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ10
Δεκ
Αμυντικα
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στον Ταύρο την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, χωρίς να σχηματίζονται ιδιαίτερες όψεις με άλλους πλανήτες, δηλώνει πως θα υπάρξει ενδιαφέρον σχετικά με θέματα που διατηρούν ανοικτούς λογαριασμούς με την ολοκλήρωση τους και όχι με ζητήματα που θα μπορούσαν να εκκινήσουν κάποιες νέες διαδικασίες.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δυσκολεύει την εύκολη ροή του συναισθήματος ανάμεσα σε άτομα που η σχέση τους έχει παλιώσει ή βιώνει την αναμέτρηση με ένα εμπόδιο. Χρειάζεται λοιπόν υπομονή και κατανόηση, απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να καταφέρεις να κατανοήσεις τις φοβίες και τα εμπόδια που βλέπει η άλλη πλευρά, καθώς η επιθετική συμπεριφορά και αντιμετώπιση των καταστάσεων οδηγεί σε μεγαλύτερες εντάσεις. Μπορεί να χρειαστεί να επενδύσεις στην έννοια του χρόνου, να θελήσεις να λάβεις αποστάσεις από τον πυρήνα του ζητήματος ώστε να κατανοήσεις πολύ καλύτερα όσα λαμβάνουν χώρα.

Η σημερινή όμως ημέρα σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως η επαφή σου με τον υλικό κόσμο δεν είναι και τόσο εύκολη. Μπορεί να αντιμετωπίζεις δυσκολίες και να χρειαστεί να κάνεις αρκετές υποχωρήσεις σε θέματα που θεωρούσες πως μπορούσαν να κινηθούν με άνεση. Ίσως πάλι να αναπροσαρμόζεις τα πλάνα σου σχετικά με κάποιες αγορές και επενδύσεις, αφού ιεραρχείς με διαφορετικό τρόπο τις ανάγκες που έχουν προκύψει και αναπροσαρμόζεις τις προτεραιότητες σου. Σε κάθε περίπτωση καλείσαι να λειτουργήσεις με σύνεση και αμυντική στάση απέναντι στις εξελίξεις, καθώς τα οικονομικά ανοίγματα μοιάζουν ιδιαίτερα ριψοκίνδυνα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων