Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ12
Δεκ
Μαθημα χαλαρωσης
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 12ης Δεκεμβρίου στην 20η μοίρα των Διδύμων σε quincunx με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης, Κρόνου και Πλούτωνα στον Αιγόκερω μοιάζει να θέλει να τονίσει την αδυναμία συνύπαρξης της παιδικής ματιάς και της ευθύνης απέναντι σε καταστάσεις που καλούνται να αποσαφηνίσουν προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούν.

Από τη μία πλευρά, υπάρχει μία συσσωρευμένη κούραση που έχει πλέον μετατραπεί σε επιθετική στάση απέναντι σε όποιο ερέθισμα λαμβάνεται και μπορεί να κριτικάρει ή να αμφισβητεί τις ληφθείσες αποφάσεις. Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) τότε είναι εξαιρετικά πιθανό να αισθάνεσαι το μεγάλο βάρος της ευθύνης που έχεις αναλάβει στους ώμους σου και να επιμένεις να λειτουργείς στη βάση ενός συγκεκριμένου πλάνου και εντός καθορισμένου πλαισίου. Κάτι τέτοιο βέβαια σε κάνει ιδιαίτερα δύσκαμπτο/η, απόλυτο/η και απόμακρο/η, κάτι που καλείσαι να εξετάσεις μήπως αποτελεί την αφορμή για να προκύψουν εντάσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις που μετατρέπονται σε ένα ρινγκ αναμέτρησης.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος λοιπόν θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία για να δεις τη ζωή λίγο πιο ανάλαφρα, να εξετάσεις κατά πόσο είναι εφικτό να χαλαρώσεις τους μύες τους προσώπου σου και να προσφέρεις κάποια χαμόγελα που σου ζητούνται. Η αλήθεια είναι πως δε σου είναι και πολύ εύκολο να λειτουργήσεις μέσα από μία παιδιάστικη ματιά, να κάνεις το κλίμα της καθημερινότητας περισσότερο ανάλαφρο από όσο αντέχεις. Από την άλλη όμως πλευρά, θα χρειαστεί να προσπαθήσεις να πετύχεις κάτι τέτοιο, να ρίξεις τους τόνους σε κάποιες περιστάσεις που αρχίζουν να γίνονται περιοριστικές για τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτές και δε θέλεις να χάσεις. Φρόντισε να κατανοήσεις τα μηνύματα που λαμβάνεις και να στείλεις σινιάλα χαλάρωσης, γιατί είναι κρίμα να καταστρέψεις κάτι που προσπαθείς εδώ και αρκετό καιρό να το κάνεις κομμάτι της ζωής σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων