Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ



13
Δεκ
Μικρες στιγμες τεραστιας σημασιας
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο και η αντίστοιχη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου φαίνεται να δημιουργούν μία έντονη διάθεση για λήψη σοβαρών αποφάσεων στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η σημερινή ημέρα θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν δυσλειτουργικά κομμάτια στην προσωπική σου ζωή, που όσο συνεχίζεις να τα αγνοείς ή να συμβιβάζεσαι μαζί τους, τόσο μοιάζει σαν να επιδιώκεις να κοιτάξεις σε αντίθετη κατεύθυνση από την πραγματικότητα. Καλείσαι να αφουγκραστείς το ένστικτο σου και να προσπαθήσεις να αποκρυπτογραφήσεις αυτά που εκφράζει, χωρίς αν κλείνεις τα μάτια απέναντι στα εμπόδια και τα αδιέξοδα που έχεις μπροστά σου. Μία σχέση που έχει υπερεκτιμηθεί χρειάζεται να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και να της φορέσεις το μανδύα που πραγματικά της ταιριάζει. Μία επαγγελματική καριέρα που έχει όρια, δεν μπορεί να τα αγνοεί αλλά καλείται να τα αποδεχτεί και να εξετάσει μήπως δεν μπορεί να δώσει περισσότερα στην ανάγκη να καλύψεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες.

Βρίσκεσαι μπροστά στο κλείσιμο ενός κεφαλαίου που όσο και να προσπαθείς να το επιμηκύνεις, αυτό δεν είναι πλέον εφικτό. Ναι, μπορεί να φοβάσαι μήπως εκτίθεσαι στα μάτια τρίτων, αφού καλείσαι να λάβεις αποφάσεις που θα σπάσουν το κουκούλι που έχεις συνηθίσει να σε περιβάλει. Ταυτόχρονα όμως έχεις την ευκαιρία να μεγαλώσεις το ζωτικό σου χώρο, να αυξήσεις το πλαίσιο της επιρροής σου, να ανακαλύψεις πρόσφορο έδαφος ώστε να δεις την προσωπική σου ζωή να ανθίζει. Τόλμησε να μιλήσεις για αυτά τα ενδεχόμενα, φρόντισε να τα σχηματοποιήσεις με εικόνες και λέξεις που είναι κατανοητές σε εσένα και στα άτομα που τα αφορούν και τότε θα διαλυθούν οι όποιες αμφιβολίες σέρνεις πίσω σου ή ορθώνονται από πάνω σου σαν απειλητική σκιά.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων