Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ14
Δεκ
Δυσκολα
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω διαδοχικά το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου φαίνεται να ζορίζει τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποσαφηνίσεις αν εμπιστεύεσαι την άλλη πλευρά ή βλέπεις ένα πρόσωπο που δεν μπορείς να θεωρήσεις ισότιμο/η, που δεν είσαι σε θέση να του επιτρέψεις να πάρει το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια του. Ίσως να αναζητάς τη στήριξη από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι μακροχρόνια, να επιδιώκεις να περάσεις χρόνο με άτομα που θεωρείς πως διαμορφώνουν την ουσιαστική σου οικογένεια, με στόχο να φορτίσεις τον εαυτό σου. Ίσως να αποφασίζεις να λειτουργήσεις αμυντικά απέναντι σε αιτιάσεις για έξοδα και αγορές, αφού δεν είσαι έτοιμος/η να αποδεχτείς τις προτάσεις και τις αιτιάσεις της άλλης πλευράς, με αποτέλεσμα να αναζητάς τη συντροφιά προσώπων που μπορούν να κατανοήσουν αυτή την απόφαση σου.

Η σημερινή όμως ημέρα μοιάζει να σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου, να είσαι σε θέση να βουτήξεις βαθιά μέσα σου και να εξετάσεις τι πραγματικά αισθάνεσαι για ένα πρόσωπο με το οποίο η σχέση σας περνά μία έντονη κρίση. Το συναίσθημα και το μυαλό μπορεί να λένε κάτι διαφορετικό, κάτι που μοιάζει αντίθετο, με αποτέλεσμα να αναζητάς ισορροπίες που είναι δύσκολο να κατορθώσεις. Ίσως να συνειδητοποιείς πως κάποια πράγματα είναι καλύτερο να τα ξεδιαλύνεις μόνος/η, παρά να εμπλακείς σε συζητήσεις με άλλα άτομα που μπορούν να σε κάνουν να χάσεις το στόχο αυτής της εσωτερικής σου αναζήτησης.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων