Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ02
Ιαν
Μαθημα αναληψης ευθυνων
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου θα ενεργοποιήσει τη σύνοδο με τον Χείρωνα και τα τετράγωνα με τον Ερμή και τον Δία από τον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να δημιουργεί συνθήκες εγρήγορσης στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ίσως να χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες προσωπικές πρωτοβουλίες, οι οποίες όμως δεν είναι εύκολο να γίνουν αποδεκτές και να χωνευτούν από τα άτομα που έχεις γύρω σου. Μπορεί να θέλεις και να προσπαθείς να δράσεις, αλλά να συναντάς αντιστάσεις, αφού καλείσαι να αποδείξεις πως μπορείς να συμμετάσχεις μέσα σε ένα σχήμα που σκέφτεσαι και τους γύρω σου. Αν έχεις αρχηγικό ρόλο, τότε δεν μπορείς να λειτουργήσεις απολυταρχικά, αλλά την ίδια στιγμή θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις που δυσκολεύονται να σχηματοποιήσουν ή να αποδεχτούν οι άλλοι. Ο ρόλος σου μπορεί να κουβαλά την έννοια της ζαριάς που καλείσαι να ρίξεις, γνωρίζοντας πως οι ευθύνες που την ακολουθούν είναι όλες δικές σου, οπότε καλείσαι να πείσεις τα πρόσωπα που είναι κοντά σου σχετικά με τις απόψεις σου.

Από την άλλη πλευρά, αν έχεις συνηθίσει να λειτουργείς με γνώμονα μόνο τις δικές σου σκέψεις και επιθυμίες, τότε είναι καιρός να συνειδητοποιήσεις πως είσαι μέλος ενός συνόλου και δεν μπορείς να κινείσαι έξω από τις γραμμές του. Η συμμετοχή σου σε ομαδικές αποφάσεις και δράσεις θα μπορούσε να σου παρέχει μία μορφή ασφάλειας την οποία αναζητάς και να σε βοηθά να κερδίζεις χρόνο σε περιστάσεις που θα μπορούσες να λειτουργήσει παρορμητικά και άκρως επικίνδυνα. Προσπάθησε να λάβεις μαθήματα μέσα από τις νέες διαδικασίες που έχουν τεθεί στον εργασιακό σου χώρο και θα καταλάβεις πως το παιχνίδι μπορεί πλέον  να παίζεται διαφορετικά, κάτι που δεν είναι όμως απαραίτητα κακό.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων