Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ03
Ιαν
Αναληψη ευθυνων
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου φαίνεται να δημιουργεί δυσκολίες στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να δικαιολογήσεις τις δράσεις σου απέναντι σε άτομα που είναι έτοιμα να σε κρίνουν και να σε βάλουν τη διαδικασία να αναλογιστείς μήπως λειτουργείς παρορμητικά. Ίσως να αισθανθείς πως δεν έχεις την ευχέρεια των κινήσεων, πως αδυνατείς να πάρεις την ευθύνη των πράξεων στα χέρια σου, αφού υπάρχουν κανόνες που δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Ίσως πάλι να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον ή σε μία σχέση που έχει χαθεί ο ενθουσιασμός, κάτι που σε δυσκολεύει στην προσπάθεια σου να βρεις λόγους για να συνεχίσεις να παραμένεις μέλος τους.

Η σημερινή όμως ημέρα θα μπορούσε να σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά κάποιες εκκρεμότητες που δεν είναι καθόλου χρήσιμο να επιμένεις να διατηρείς. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με σαφές πλάνο και σχέδιο και φρόντισε να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να ακολουθήσεις κανόνες. Κάνοντας μικρά και σταθερά βήματα, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις μπροστά σου και είναι αρκετά πιθανό να σε αγχώνουν και προβληματίζουν. Φρόντισε να είσαι δίκαιος/η και σαφής και θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις κοντά σου ανθρώπους που είναι με το μέρος σου, παρά το γεγονός πως μπορεί να σε πιέζουν κάποιες στιγμές.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων