Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ04
Ιαν
Με τασεις εγωισμου
Από signingstar

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Κριό το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, σε τροχιά κενή πορείας την περισσότερη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας την ευκαιρία να συμμαζέψεις όσα έχουν γίνει και να ετοιμαστείς για την ιδιαίτερα έντονη επόμενη εβδομάδα που είναι πλέον προ των πυλών.

Έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις το μυαλό σου και να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου σε μία κατεύθυνση, εκεί που θεωρείς πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ώστε να δεχτείς μεγάλες προκλήσεις την επόμενη εβδομάδα. Προσπάθησε να προετοιμαστείς όσο το δυνατό καλύτερα, να εξετάσεις όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η προς το αποφασιστικό βήμα που χρειάζεται να γίνει. Αν αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να κάνεις και μία ακόμα κίνηση που θα εκπλήξει κάποιους, που θα δώσει τον τόνο των επόμενων ημερών, τότε φρόντισε να το τολμήσεις προς το τέλος της ημέρας, ώστε να δοκιμάσεις τις αντιστάσεις που καλείσαι να κάμψεις.

Αν πάλι ζεις σε μία ψευδαίσθηση και θεωρείς πως δεν υπάρχουν μπροστά σου εμπόδια και αντιστάσεις που καλείσαι να παρακάμψεις, τότε καλό θα ήταν να θυμάσαι πως υπάρχουν πρόσωπα που έχουν θέσει ως στόχο να σε ξυπνήσουν. Προς το τέλος της ημέρας είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά σε μία τέτοια πρόκληση, να συνειδητοποιήσεις πως είσαι μέλος ενός συνόλου που κινείται με το δικό του ρυθμό και σύμφωνα με νόρμες που δε θέλεις να παραδεχτείς. Καλό θα ήταν λοιπόν να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνος/η, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορείς να αγνοείς τις επιθυμίες, τις διαθέσεις και τις δράσεις των υπολοίπων.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων