Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ20
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2020
Από signingstar

Κουραστικά

 

Το 2020 μοιάζει να είναι μία μεταβατική χρονιά, αφού ολοκληρώνεται το πέρασμα σου από ένα περιβάλλον καθημερινότητας στο επόμενο, ανοίγοντας σου όμως και κάποιους δρόμους για να δεις το παρακάτω με αισιοδοξία. Θα χρειαστεί όμως να δώσεις αρχικά τις τελικές σου εξετάσεις, να τεστάρεις κατά πόσο μπορείς να κάνεις το παραπάνω βήμα στην καριέρα σου παραμένοντας σε ένα περιβάλλον που σε έχει στενέψει τον τελευταίο καιρό. Ίσως να αποφασίσεις να προχωρήσεις στην ηρωική έξοδο, αφήνοντας πίσω σου μία ιστορία που θα διηγείσαι στο μέλλον στους δικούς σου ανθρώπους, και θα μοιάζει με το σενάριο που σε μετέφερε από τη μία κατάσταση στην επόμενη.

Τα καλά νέα όμως της νέας χρονιάς είναι πως υπάρχουν οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, ένα στοιχείο που δείχνει πως μπορεί να ανακαλύπτεις λόγους για να κοιτάζεις το μέλλον αισιόδοξα. Η απόκτηση ενός παιδιού στην υπάρχουσα σχέση σου θα μπορούσε να είναι το δώρο που λαμβάνεις και σε κάνει να ξεμπλέκεις από πλάνα που μέχρι σήμερα σε οδηγούσαν σε αδιέξοδο. Ίσως πάλι  να προκύψει ένας νέος έρωτας που σε κάνει να νιώσεις και πάλι παιδί, που θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία σχεδιάζεις τη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Κρόνος θα περάσει δοκιμαστικά στον Υδροχόο την Άνοιξη, θέλοντας να εξετάσει κατά πόσο είσαι έτοιμος/η να θέσεις θεμέλια στα νέα σου ξεκινήματα. Θα σου πρότεινα να προσέξεις πριν δώσεις απαντήσεις, γιατί τα λεγόμενα σου καταγράφονται και θα χρησιμοποιηθούν από τους γύρω σου, τη διετία 2021-2022 όταν ο Κρόνος θα βρίσκεται πλέον μόνιμα στον Υδροχόο.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία και παραμονή του Δία στον Αιγόκερω για σχεδόν ολόκληρο το 2020, και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου οπότε και περνά στον Υδροχόο, δηλώνει πως μπορείς να βρεις ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης μέσα από τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ίσως να χρειαστεί να λειτουργήσεις περισσότερο συλλογικά, με στόχο να ενώσεις τα μέλη της ομάδας στην οποία ανήκεις, χωρίς ωστόσο να προσπαθείς να καρπωθείς το μεγαλύτερο όφελος από αυτή την προσπάθεια. Ίσως πάλι να οργανώνεις τη δική σου εργασιακή ομάδα, μέσα από ένα κύκλο γνωστών σου προσώπων, θέλοντας να μοιράσεις ρόλους σύμφωνα με το χαρακτήρα της κάθε οντότητας. Ίσως πάλι να χρειαστεί να μετακινηθείς αρκετά κατά τη διάρκεια της χρονιάς για επαγγελματικούς λόγους, αφού καλείσαι να επισκεφτείς αρκετές περιοχές ή επειδή  θα πρέπει να έρθεις σε επαφή με κόσμο που θα ήθελες να γνωρίσει τα ταλέντα και τα δυνατά σου σημεία.

Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω μοιάζει να σου λέει πως θα δεις εξέλιξη στη ζωή σου μόνο αν προσπαθήσεις να βάλεις βάσεις σε αυτό που προσπαθείς να φέρεις εις πέρας. Σαφώς και οι βάσεις ξεκινούν από τον τομέα της υγείας σου, γι αυτό φρόντισε τον εαυτό σου και προσπάθησε να εναρμονίσεις το σώμα και το πνεύμα σου με την ηλικία σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα να λειτουργείς εκτός ορίων και πλαισίων. Η φετινή χρονιά είναι μία δοκιμασία σχετικά με την  ευκαιρία που θα σου δοθεί το 2021, γι αυτό προσπάθησε να αντέξεις τις προκλήσεις και δοκιμασίες, δείχνοντας πως μπορείς να υπολογίζεσαι ως ισχυρό χαρτί στα χέρια ανθρώπων που αναζητούν τα κατάλληλα πρόσωπα για να διαμορφώσουν μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την επαγγελματική σκακιέρα.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία του Κρόνου στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερου τα χρονικά διαστήματα 1/1-22/3 και 1/7-17/12 μοιάζει να δοκιμάζει τις αντοχές σου σε συνθήκες σκληρής καθημερινότητας. Είναι πιθανό να κατανοείς πως δε διαθέτεις πλέον τις αντοχές που συνήθισες να έχεις τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να αναζητάς τον τρόπο ώστε να μειώσεις τις δραστηριότητες σου. Ίσως να έχει φτάσει η ώρα που θα εστιάσεις σε ότι μπορεί πραγματικά να σε κάνει να εξελιχθείς ως προσωπικότητα, να χρειάζεται να διακόψεις κάποιες δράσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό. Ίσως να πέφτουν τίτλοι τέλους σε κάποια επαγγελματική ενασχόληση, αφού δεν μπορείς να συνεχίσεις να έχεις το ρόλο που σου έχει ανατεθεί, ίσως επειδή δεν  αναγνωρίζεις την εξουσία στα χέρια άλλων ανθρώπων που προσπαθούν να επιβάλουν αυτό το ρόλο στους γύρω σου. Είναι πάλι πιθανό να αναγνωρίζεις το τέλος ενός κύκλου που σε οδήγησε σε μία επαγγελματική κατάσταση την οποία θα πρέπει να πάρεις πλέον στα χέρια σου και να τη μετατρέψεις σε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα μπορούσε να κουβαλά μαζί του και τη σοφία που έχεις συσσωρεύσει. Από καθαρά πρακτικής απόψεως, θα χρειαστεί να προσέξεις την υγεία σου, κυρίως επειδή είναι πιθανό να προσπαθείς να λειτουργήσεις με τρόπο που δηλώνει πως δεν κατανοείς τις σωματικές σου αντοχές.

Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο το χρονικό διάστημα 22/3-1/7 μοιάζει να αποτελεί την προθέρμανση για μία τριετία που θα ακολουθήσει και έχει ως στόχο να ξεκαθαρίσει πολλά κομμάτια της ζωής σου. Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαημέρου του ζωδίου, τότε θα αντιμετωπίσεις εμπόδια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού προκύπτουν δυσκολίες στο να  συνεχίσει να υπάρχει μία ομαλή ροή μέσα σε αυτές. Θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τη δυσαρέσκεια της άλλης πλευράς, η οποία όμως θα πρέπει να στηρίζεται σε επιχειρηματολογία και συγκεκριμένα παράπονα και όχι μία γενικευμένη γκρίνια. Θα χρειαστεί να ακούσεις καλά τα λεγόμενα από το πρόσωπο που βρίσκεται απέναντι σου και να εξετάσεις κατά πόσο είσαι σε θέση να διορθώσεις τη δική σου πορεία μέσα σε αυτή τη σχέση ή συνεργασία ώστε να μην οδηγηθεί σε οριστικό αδιέξοδο. Αν θεωρείς πως μπορείς να βασιστείς σε αυτή την κατάσταση, τότε μία δέσμευση από την πλευρά σου μπορεί να αποτελέσει την έναρξη μίας ζωής που σε βοηθά να αποφύγεις αρκετές παγίδες προσωπικού εγωισμού. Αν πάλι είσαι μόνος/η και άνεργος/η, τότε καλό θα ήταν να αναζητήσεις μέσα σου το λόγο για τον οποίο δεν μπορείς να ενταχθείς σε ένα περιβάλλον ομαλού συσχετισμού με την άλλη πλευρά. Αν έχεις κλειστεί στον εαυτό σου, τότε προσπάθησε να  ανοίξεις και πάλι τον κοινωνικό σου κύκλο, ακόμα και μέσα από υποχρεωτική συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες που θα σου υπενθυμίσουν τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να προσφέρεις σε άλλους χωρίς να σημαίνει πως επιδιώκεις και κάποιο αντάλλαγμα.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη έκλειψη του έτους, η Σεληνιακή έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου στην 20η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, απαιτεί προσοχή από εσένα, αφού μπορεί να επηρεάσει την υγεία σου. Φρόντισε τον εαυτό σου, προσπαθώντας να αποφύγεις τις εξαντλητικές δράσεις σε επαγγελματικό ή αθλητικό επίπεδο και μάθε να ακούς το σώμα σου. Υπάρχουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να διορθώσεις αυτή τη στιγμή και απλά θα πρέπει να αποδεχτείς πως μπορεί να έχεις ηττηθεί. Αν πάλι νιώθεις κουρασμένος/η στον εργασιακό σου χώρο, τότε αναζήτησε μέσα σου κίνητρο για να συνεχίσεις να δουλεύεις, αφού μία επαγγελματική μετακίνηση δεν είναι απαραίτητο να διορθώσει την κατάσταση.

Το επόμενο  σετ εκλείψεων ξεκινά στις 5 Ιουνίου με τη Σεληνιακή έκλειψη στη 15η μοίρα του Τοξότη σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους και σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Αν είσαι μπερδεμένος/η στον ερωτικό τομέα, τότε προσπάθησε να αποφύγεις να λειτουργήσεις σε δύο παράλληλους δρόμους, αφού η κρίση σου δεν είναι και  πολύ έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της περιόδου. Μία επιστροφή από ένα άτομο από το παρελθόν θα σε μπερδέψει και μπορεί  να νιώσεις αρκετά, τα οποία όμως δεν είναι απαραίτητο να έχουν διάρκεια. Στον οικονομικό τομέα, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις κινήσεις που δείχνουν βιασύνη και έλλειψη καθαρού μυαλού. Η Ηλιακή  έκλειψη που ακολουθεί, την 21η Ιουνίου στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου σε quincunx με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, δηλώνει πως είναι καιρός να καταλάβεις πως δεν ανήκεις πλέον σε ένα σύστημα που συνήθισες να βρίσκεσαι. Αν έχεις χάσει τον εαυτό σου  μέσα σε αυτή τη σχέση ή τη δουλειά, τότε φρόντισε να κάνεις κινήσεις που δείχνουν πως αποστασιοποιείσαι και  λαμβάνεις ουσιαστικές αποστάσεις. Αν πάλι έχεις βρει ένα άτομο που μοιάζει να καλύπτει τις βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες, τότε δοκίμασε να ζήσεις αυτή τη σχέση μέσα στην καθημερινότητα για να εξετάσεις κατά πόσο μπορεί να έχει διάρκεια. Η επόμενη Σεληνιακή έκλειψη, στις 5 Ιουλίου στη 13η μοίρα του Αιγόκερου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή από τον Καρκίνο και σε τετράγωνο με το Χείρωνα από τον Κριό, σου ζητά να αποφύγεις να τα βάλεις με τον εαυτό σου ώστε να αποδείξεις στους γύρω σου πως έχουν άδικο. Δε χρειάζεται να απαντήσεις σε όλα τα ερεθίσματα που λαμβάνεις, αλλά να φροντίσεις να ακολουθήσεις την καρδιά σου που σου ζητά να απομακρυνθείς. Ένας αποχωρισμός μπορεί να είναι δύσκολος αυτή την περίοδο, αλλά θα σε λυτρώσει σε βάθος χρόνου.

Το τελευταίο σετ εκλείψεων της χρονιάς ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου στην 8η μοίρα των Διδύμων σε quincunx με την Αφροδίτη στο Σκορπιό που παίζει με την ισορροπία ανάμεσα στην εσωστρέφεια και την εξωστρέφεια σου. Αν αποφασίσεις να επενδύσεις στις προτάσεις από άτομα του φιλικού κύκλου, αν θελήσεις να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η, τότε είναι πιθανό να προκύψουν θέματα που αφορούν το σπίτι σου και σε αναγκάζουν να περνάς χρόνο μέσα σε αυτό. Αν πάλι νιώσεις την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου, τότε μπορεί να χαλάσουν οι σχέσεις σου με κάποιους/ες φίλους/ες, αφού μοιάζεις να αποκόβεσαι από τη συντροφιά τους. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 14 Δεκεμβρίου στην 23η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μπορεί να φανερώσει πως οι προβληματισμοί σου  έχουν να κάνουν με το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή που σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις αποφάσεις. Καλείσαι όμως πλέον  να δείξεις τις προθέσεις σου, να εκφράσεις τις διαθέσεις σου και αν είναι εφικτό, να προχωρήσεις στο επόμενη βήμα της σχέσης σου, χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη ή τη μοναξιά.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στο ζώδιο του Καρκίνου (και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον Αιγόκερω) μέχρι τις 5 Μαΐου του 2020, συμβολίζοντας μία εποχή κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να προχωρήσεις σε τομές στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να δεις ανθρώπους που συνεργάζεσαι να φεύγουν από κοντά σου ή να γίνεις εσύ αυτός/η που αναζητάς και βρίσκεις την επόμενη δουλειά σου. Ίσως πάλι να προσπαθείς να ισορροπήσεις πάνω στις φιλοδοξίες της καριέρας σου που σε κάνουν να λειτουργείς λογικά και εγκεφαλικά και στα κελεύσματα της ψυχής σου που σου μιλά για την ανάγκη να επενδύεις σε περιβάλλοντα που ακουμπάνε την καρδιά σου. Το ζητούμενο είναι να καταφέρεις να βγεις από ένα αδιέξοδο που αντιμετωπίζεις χωρίς να κάνεις κακό στην υγεία σου, χωρίς να επηρεάσεις τα άτομα της οικογένειας σου και τα οποία σε εμπιστεύονται.

Η είσοδος του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμων/Τοξότη (Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους και Νότιος Δεσμός στον Τοξότη) στις 5 Μαΐου μοιάζει να φέρνει περισσότερη εξωστρέφεια στη ζωή σου και να σε βοηθά να αποδράσεις από ένα σκοτεινό τούνελ που βρέθηκες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς διεξοδικά με την προσωπική σου ζωή και να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα μίας σχέσης που είναι εξαιρετικά πιθανό να περνά μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού. Αν πάλι βγαίνεις από μία δύσκολη σχέση, τότε μάθε να εμπιστεύεσαι το χρόνο και να ζεις στο σήμερα, αφού θα υπάρξουν ευκαιρίες για γνωριμίες που είναι σε θέση να ανανεώσουν τη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να εμπιστευτείς τις γνώσεις και τα ταλέντα σου και να αφήσεις στην άκρη τους δισταγμούς ώστε να φέρεις στην επιφάνεια την πραγματική σου ταυτότητα. Θα μπορέσεις να συναναστραφείς πρόσωπα που κοιτάζουν με αισιοδοξία το αύριο, με αποτέλεσμα να αφήνεις πίσω σου ανθρώπους τους οποίους θεωρείς πως έχουν γεράσει, είτε ηλικιακά, είτε πνευματικά. Θα μάθεις πως ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που μένουν πάντα νέοι, αφού φροντίζουν να ανοίγουν το μυαλό τους μέσα από την απόκτηση γνώσεων και τη συντροφιά ανθρώπων που κουβαλούν νεανικό αέρα.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων