Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ06
Ιαν
Με την ασφαλεια του αγνωστου
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο μοιάζει να δημιουργεί εσωτερική συναισθηματική σύγκρουση στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου.

Η ανάγκη για προσήλωση, για σωματική επαφή, για διατήρηση των κεκτημένων σου φαίνεται να βρίσκει εμπόδιο στην τάση για ανεξαρτητοποίηση και αποστασιοποίηση. Ίσως να δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς συμβιβασμούς και συγκαταβάσεις που εμπεριέχουν μέσα τους την έννοια της σταθερότητας και της αδυναμίας για αλλαγή, αφού η καρδιά θέλει να πρεσβεύει έννοιες όπως η προσωπική ελευθερία και η ανεξαρτησία. Ίσως λοιπόν να στέλνεις μηνύματα που μοιάζουν με δίπολα που μάχονται μεταξύ σας, οδηγώντας ανθρώπους του περιβάλλοντος στην απορία ή ακόμα και στην παράνοια.

Θα χρειαστεί λοιπόν να πιάσεις κουβέντα με τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να εξηγήσεις το λόγο για τον οποίο υποστηρίζεις την απουσία δεσμεύσεων, τη στιγμή που δεν είσαι έτοιμος/η να αποκοπείς από υπάρχουσες. Η ανασφάλεια του αγνώστου είναι ένα στοιχείο που σε τρομάζει, την ίδια όμως στιγμή σε ιντριγκάρει να δοκιμάσεις να ζήσεις έξω από τους κανόνες και τα όρια που έχεις θέσει στον εαυτό σου. Είναι πιθανό να λειτουργήσεις εγωιστικά και να θελήσεις να διατηρήσεις κοντά σου άτομα που σου εξασφαλίζουν την ασφάλεια που αναζητάς, αλλά την ίδια στιγμή να θέλεις να λειτουργείς εσύ ο/η ίδιος/α χωρίς δεσμεύσεις και κανόνες. Οι λεκτικές συγκρούσεις μπορεί να πάρουν διαστάσεις και να φέρουν στην επιφάνεια άλυτα θέματα μέσα σε σχέσεις που καλύπτουν τις ρωγμές του παρελθόντος.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων