Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ07
Ιαν
Ταχυτητα πνευματος
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους την Τρίτη 7 Ιανουαρίου θα ενεργοποιήσει την αντίθεση με τον Άρη από τον Τοξότη, δημιουργώντας μία σύντομη αλλά δυνατή αναστάτωση στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα προκύψουν ανάγκες για επικοινωνία με στόχο να λυθούν κάποια θέματα που αναδεικνύονται και μπορεί να γεννούν προβληματισμούς. Η άμεση απόκριση σου απέναντι στις προκλήσεις που δέχεσαι θα μπορούσε να κερδίσει το θαυμασμό των γύρω σου, αφού η αμεσότητα της απάντησης και η διαύγεια του πνεύματος είναι στοιχεία που κερδίζουν αρκετούς πόντους. Παράλληλα, μέσω αυτής της διαδικασίας, θα καταφέρεις να αποφύγεις να πέσεις σε παγίδες που προκύπτουν μέσα από την υπερβολική και χρονοβόρα αναμόχλευση των ίδιων θεμάτων.

Η σημερινή όμως ημέρα είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο και αρκετές μετακινήσεις, που προκύπτουν με απότομο τρόπο. Ίσως να χρειαστεί να επισκεφτείς ένα μέρος που είναι μακριά από τη βάση σου, αφού είναι απαραίτητο να επιλύσεις μία απορία ή διαφωνία που έχει προκύψει. Ίσως πάλι να χρειαστούν αρκετές μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που σημαίνει πως είναι καλό να έχεις στο μυαλό σου εναλλακτικές διαδρομές στην περίπτωση που βρεθείς μπροστά σε εμπόδια και αδιέξοδα. Φρόντισε να είσαι σαφής με τις υποσχέσεις που δίνεις και να μπορείς να προχωρήσεις σε αλλαγές του πλάνου που έχεις καταστρώσει, αφού μπορεί να προκύψουν ανατροπές που δεν είχες υπολογίσει.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων