Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ08
Ιαν
Μια βολτα στον κοσμο της ανεμελιας
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου μοιάζει να υπνωτίζει τους εκπροσώπους του μεταβλητού στοιχείου (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να μην είναι σε θέση να αντιληφθούν τις εξελίξεις που είναι προ των πυλών. 

Η ευκαιρία να περάσεις χρόνο χωρίς να ασχολείσαι με τα σημαντικά ζητήματα της ζωής σου είναι μία πόρτα διαφυγής από τις δύσκολες σκέψεις και αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις. Μπορεί να περάσεις χρόνο διαβάζοντας ένα βιβλίο, κάνοντας βόλτες με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, κολλημένος/η μπροστά από μία οθόνη που σε βοηθά να ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν. Μπορεί απλά να θελήσεις να κοιμηθείς περισσότερο ή να αποφασίσεις να παίξεις κρυφτό με άτομα εξουσίας με τα οποία χρειάζεται να κάνεις αυτή τη σοβαρή συζήτηση που αναβάλεις. 

Ίσως πάλι να θελήσεις να προσθέσεις πολλές παραμέτρους στην ημέρα σου, αγνοώντας να εξετάσεις κατά πόσο θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας όλα όσα αναλαμβάνεις, με αποτέλεσμα να αφήσεις παντού ανοικτές εκκρεμότητες. Το μυαλό σου όμως φαίνεται να θέλει να ταξιδέψει πέρα από το προφανές και το γνώριμο, να βρεθεί σε σκηνικά που κυριαρχεί η ανεμελιά και το παιχνίδι. Αν λοιπόν έχεις μία τέτοια ανάγκη, τότε φρόντισε να περάσεις χρόνο με άτομα νεαρής ηλικίας, με τα οποία μία κουβέντα μπορεί να μοιάζει με το παράθυρό που ανοίγεις σε έναν κόσμο που θα ήθελες να βρεθείς και ζήσεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων