Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ10
Ιαν
Το οριστικο τελος της διαδρομης
Από signingstar

Η εντονότατη Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου στην 20η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σηματοδοτεί το κλείσιμο μίας μεγάλης εποχής στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο φοβάσαι να βγεις από τα όρια που έχεις μάθει να ζεις ή θα παραμείνεις δέσμιος/α και θα οδηγηθείς στο τέλος της διαδρομής. Μπορεί να αποφασίζεις πως δεν αντέχεις να συνεχίσεις να παλεύεις ώστε να δημιουργήσεις τις νέες συνθήκες της ζωής σου, κάτι που όμως καλείσαι να το ανακοινώσεις και στα κοντινά σου πρόσωπα αφού δεν είναι απαραίτητο να θέλουν να σε ακολουθήσουν σε αυτό το μονοπάτι. Χρειάζεται θάρρος και δύναμη ώστε να βγεις από τη σκιά που έχεις μάθει και συνηθίσει να ζεις, διαφορετικά θα πρέπει να πάψεις να ζητάς την προσοχή των γύρω σου αφού αποφασίζεις να παραμείνεις κρυμμένος/η. 

Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπορεί να σε οδηγήσει στην απόφαση να κόψεις τον ομφάλιο λώρο και να πάρεις αποστάσεις από ένα άτομο που σε κρατά δεμένο/η στο παρελθόν. Το παράθυρο ή η πόρτα είναι μπροστά σου και σου ζητούν να τολμήσεις να τα ανοίξεις ώστε να αποδράσεις. Αυτό που σε φοβίζει είναι το άγνωστο, αυτό που θα συναντήσεις εκεί έξω, αφού καλείσαι να κινηθείς χωρίς να έχεις μαζί σου χάρτη. Από την άλλη όμως πλευρά, είναι καιρός να εμπιστευτείς το ένστικτο σου και να κάνεις μία κίνηση που υπαγορεύεται από μέσα σου, χωρίς να μπορείς να την εξηγήσεις. Η απόφαση είναι δική σου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχεις απεριόριστο χρόνο και θα σε περιμένουν οι γύρω σου μέχρι να νιώσεις έτοιμος/η για να την κάνεις και πράξη. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων