Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ11
Ιαν
Ξυπνητηρι
Από signingstar

Η επαναφορά του Ουρανού σε ορθή πορεία στον Ταύρο το Σάββατο 11 Ιανουαρίου μοιάζει να θέλει να αφυπνίσει, να χτυπήσει το καμπανάκι και το ξυπνητήρι πως ο χρόνος αναμονής έχει τελειώσει και είναι πλέον ώρα για δράση.

Έχοντας πλέον δει μπροστά σου το τέλος και το αδιέξοδο, έχοντας αντιληφθεί πως οδηγείσαι στον γκρεμό εφόσον συνεχίσεις να κινείσαι με τον τρόπο που συνήθισες, έχεις την υποχρέωση να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου και να κάνεις την απαραίτητη διόρθωση της πορείας. Μπορεί να αποφασίζεις να λειτουργήσεις απρόσμενα και παρορμητικά, να αποδείξεις πως μπορείς να σοκάρεις το περιβάλλον σου μέσα από την απόφαση που λαμβάνεις και την κίνηση που κάνεις. Μπορεί πάλι να πετάγεσαι από την καρέκλα σου και να τρομάζεις τους γύρω σου, αφού σε έχουν συνηθίσει να λειτουργείς με έναν πιο ήρεμο και αργό τρόπο.

Η πραγματικότητα όμως είναι πως δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου, πως έχει φτάσει η εποχή που θα ταράξεις τα νερά αν θέλεις να μπορείς να συνεχίσεις να βλέπεις μέλλον μπροστά σου. Αν θεωρείς πως τα κεκτημένα σου είναι υπό αμφισβήτηση ή κινδυνεύουν από άτομα που έχουν μαζευτεί γύρω σου, τότε κάνε κάτι για να αποδείξεις πως μπορείς να τα διατηρήσεις και να προφυλάξεις. Αν πάλι έχεις λάβει μία επαγγελματική πρόταση που είναι αρκετά τολμηρή αλλά σου παρέχει την οικονομική ασφάλεια που αναζητάς, τότε δεν μπορείς να παραμένεις δέσμιος/α ενός παρόντος που μοιάζει να σε εγκλωβίζει. Η στιγμή της ενστικτώδους αντίδρασης έχει φτάσει και δεν μπορείς να κάνεις πως δε βλέπεις κάτι τέτοιο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων