Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ22
Ιαν
Βασικες συνειδητοποιησεις
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου θα ενεργοποιήσει τη σύνοδο με το Νότιο Δεσμό και τον Δία θέλοντας να επισημάνει στους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) πως καλούνται να εστιάσουν σε θέματα που αφορούν τον εαυτό τους και να αφήσουν την ενασχόληση με περιφερειακά ζητήματα.

Θα χρειαστεί να ασχοληθείς επισταμένα με ένα θέμα επαγγελματικού περιεχομένου, να δώσεις λύσεις σε προβληματισμούς που επανέρχονται στο προσκήνιο και ζητούν από εσένα να φέρεις στην επιφάνεια το ταλέντο σου να προσφέρεις απαντήσεις. Ίσως να χρειαστεί να εργαστείς περισσότερες ώρες από όσο συνηθίζεις, να εστιάσεις σε θέματα που περιλαμβάνουν αρκετές παραμέτρους προσπαθώντας να τις μετατρέψεις σε ένα κύριο ζήτημα. Ίσως πάλι να αντιληφθείς πως έχεις αφήσει κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες είναι σε θέση να σε εκθέσουν, με αποτέλεσμα να προσπαθείς να καλύψεις τα ίχνη σου.

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει την ευκαιρία να κατανοήσεις πως είναι καιρός να πετάξεις από πάνω σου κάποια βάρη που κουβαλάς χωρίς να έχουν ουσιαστικό όφελος στη ζωή σου. Είναι καιρός να σταματήσεις να λειτουργήσεις μονοδιάστατα και μονότονα, να εξετάσεις αν υπάρχει χώρος και χρόνος και για άλλο άτομο στη ζωή σου ή να δώσεις μία αγκαλιά σε αυτό το πρόσωπο που είναι δίπλα σου και ζητά την προσοχή σου. Καλείσαι να καταλάβεις πως η ζωή προχωρά παρακάτω όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου και όχι όταν επιμένεις να λειτουργείς σαν ένα κτηνωδώς αυτάρκες ρομπότ.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων