Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html03
Φεβ
Τρικυμια εν κρανιω
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και το τετράγωνο με τον Ερμή από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου μοιάζει να εκκινεί μία εβδομάδα με έντονη επικοινωνιακή αναστάτωση που έχει προεκτάσεις που ανακατεύουν πολλούς τομείς της καθημερινότητας, ειδικά στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η λήψη αρκετών πληροφοριών θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, να μοιραστείς σκέψεις και ιδέες, να γνωρίσεις ανθρώπους και να περάσεις την ημέρα σου με έντονο το στοιχείο της κοινωνικότητας. Από την άλλη όμως πλευρά, κάτι τέτοιο θα σε βάλει στο μάτι του κυκλώνα, αφού μπορεί να εμπλακείς σε συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν σε μία διάθεση κριτικής απέναντι σε άλλους, κάτι που θα εγείρει ενστάσεις. Ίσως να εμπλακείς σε καυγάδες επειδή έχεις την τάση να μπαίνεις στο μυαλό και στα παπούτσια των άλλων, να χάνεις τον εαυτό σου καθώς εισέρχεσαι σε μία αχανή έκταση από πληροφορίες που αφορούν τρίτους.

Η σημερινή όμως ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο και αρκετά θέματα καθημερινότητας τα οποία καλείσαι να επιλύσεις, να διαχειριστείς και να τακτοποιήσεις στη θέση τους. Κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο και ψυχοφθόρο, αφού θα ανακαλύψεις πως υπάρχουν πολλές προεκτάσεις σε κάθε θέμα με το οποίο καταπιάνεσαι, πως υπάρχουν μικρά σημεία που θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους και να τα ξεμπλέξεις. Το μυαλό σου είναι σε θέση να συνθέσει πληροφορίες, να λειτουργήσει με γνώμονα την κοινή λογική, αλλά την ίδια στιγμή ο συναισθηματικός σου κόσμος στέλνει αντίθετα σινιάλα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διαχωρίσεις τις δύο φωνές που υπάρχουν μέσα σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων