Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ05
Φεβ
Αληθειες που κρυβονται
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Τοξότη και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου μοιάζει να μπερδεύει την καθημερινότητα των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η βιαστική λήψη αποφάσεων περιλαμβάνει μέσα της μεγάλο ποσοστό λανθασμένης κρίσης και αδυναμία εμβάθυνσης στα γεγονότα, με αποτέλεσμα να μπορεί να σε οδηγήσει σε μονοπάτια που δε συνάδουν με τον τελικό σου στόχο. Μπορεί να παρασυρθείς από τη γνώμη ενός προσώπου που αποφασίζει να λειτουργήσει διπρόσωπα, αφού έχει συμφέροντα τα οποία δε γνωρίζεις. Μπορεί να πέσεις θύμα της επιθυμίας κάποιου/ας ώστε να σε οδηγήσει σε καταστάσεις που έχουν όφελος για τον/ην ίδιο/α, πιστεύοντας πως μπορείς να τον/ην εμπιστευτείς τυφλά. Οι ενδείξεις όμως που έχεις μπορεί να απατούν, γι’ αυτό προσπάθησε να συλλέξεις όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες είναι απαραίτητες ώστε να δημιουργήσεις την όσο το δυνατό περισσότερο αντικειμενική άποψη.

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να έχει και μεγάλες ταχύτητες στον τρόπο που θα κινηθείς και θα αντιδράσεις απέναντι στα ερεθίσματα που λαμβάνεις. Καλείσαι να λειτουργήσεις με αμεσότητα και ευφυία, αποφεύγοντας λεκτικές παγίδες που στήνουν κάποιοι απέναντι σου. Μπορείς να περάσεις το μήνυμα σου χωρίς να γίνεις απόλυτος/η ή να μοιάζει πως κριτικάρεις το περιβάλλον σου, αρκεί να μπορείς να ψυχολογήσεις την άλλη πλευρά. Φρόντισε να διαβάσεις τα μηνύματα που εκπέμπονται και θα αντιληφθείς πως έχεις αρκετά ατού στα χέρια σου, τα οποία αν χρησιμοποιείς κατάλληλα, μπορείς να γίνεις πιστευτός/η από τους γύρω σου χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων