Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html06
Φεβ
Αναζητωντας την ουσιαστικη ζεστασια
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου μοιάζει να φέρνει τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) μπροστά σε αποφάσεις που αποδεικνύουν κατά πόσο λειτουργούν με γνώμονα το μέλλον ή το παρελθόν τους.

Θα κληθείς να υποστηρίξεις κοντινά σου πρόσωπα με τρόπο που δείχνει πως είσαι κοντά τους με στόχο να ξεπεράσουν εμπόδια και δυσκολίες, χωρίς όμως να γίνεσαι αυτός/η που θα λάβει τις αποφάσεις αντί εκείνων. Θα χρειαστεί να καθοδηγήσεις χωρίς όμως να καπελώσεις, να αγκαλιάσεις χωρίς να τους πνίξεις, να τους κρατήσεις από το χέρι χωρίς όμως να τους κατευθύνεις. Όλα τα παραπάνω μοιάζουν με δύσκολες αποστολές, αφού έχεις την τάση να λειτουργείς άκρως συγκεντρωτικά και καταπιεστικά, κάτι που καλείσαι να ξεπεράσεις και αποβάλεις τη σημερινή ημέρα.

Η σημερινή όμως ημέρα θα σου προσφέρει την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με τα άτομα που αποτελούν το λιμάνι σου σε περιόδους που μοιάζει σαν να χάνεσαι, σε εποχές που έχεις ανάγκη να βρεις την ασφάλεια που αναζητάς. Φρόντισε να είσαι κοντά σε ένα τέτοιο πρόσωπο, να το εμπιστευτείς και να του επιτρέψεις να σου προσφέρει τη στοργή που χρειάζεσαι. Είναι μία καλή στιγμή ώστε να βρεθείς μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που έχεις ανάγκη ή να γίνεις μέλος ενός τέτοιου περιβάλλοντος ώστε να στηρίξεις τα υπόλοιπα μέλη στην ανάγκη τους να περιβάλλονται από ανθρώπους που καταλαβαίνονται χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να μιλάνε.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων