Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ07
Φεβ
Ζητημα υπευθυνοτητας
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου μοιάζει να θέλει να δηλώσει πως αν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν υποχρεώσεις τις οποίες καλείσαι να εκπληρώσεις, χωρίς να κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες που δεν ταιριάζουν με την προσωπικότητα που προσπαθείς να χτίσεις.

Κάποιοι θα ορθώσουν εμπόδια και αναχώματα μπροστά σου, θα σε βάλουν να αναμετρηθείς με το ανάστημα σου και θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να αποφασίσεις κατά πόσο λειτουργείς με υπευθυνότητα ή κρύβεσαι πίσω από αστείες δικαιολογίες. Αν θεωρείς πως έχεις ωριμάσει, πως είσαι σε θέση να υποστηρίξεις τις θέσεις και τις απόψεις σου, καλείσαι να τις προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω και να αποδείξεις πως μπορείς να τις στηρίξεις ακόμα περισσότερο. Κάτι τέτοιο μπορεί να σε πιέζει και να σε αγχώνει, αλλά από τη στιγμή που έχεις αποφασίσει να παίξεις με τους κανόνες του παιχνιδιού, δεν υπάρχει πλέον τρόπος να τους αλλάξεις και να τους φέρεις στα μέτρα σου.

Από την άλλη πλευρά, αν έχεις κουραστεί να αναμετράσαι με τις αντοχές σου, τότε θα αναζητήσεις τη συντροφιά και τη στήριξη από άτομα που γνωρίζουν τον τρόπο ώστε να μιλήσουν στην καρδιά σου. Χρειάζεσαι μία γνώριμη αγκαλιά που είναι σε θέση να παίρνει μακριά τον πόνο, την κούραση και τη στενοχώρια, από ένα άτομο που στέκεται δίπλα σου ακόμα και όταν δεν το φωνάζεις να είναι παρόν. Αν όντως χρειάζεσαι ένα τέτοιο διάλειμμα, τότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία ώστε να το κερδίσεις, ώστε να καταφέρεις να κερδίσεις χρόνο και να διαμορφώσεις τη σκέψη σου για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις δύσκολες προκλήσεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων