Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html10
Φεβ
Μενοντας στην πραγματικοτητα
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ερμή από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου μοιάζει να μπερδεύει το μυαλό των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να συντονιστείς με όσα συμβαίνουν γύρω σου, να προσπαθήσεις σκληρά ώστε να κατανοήσεις όσα λέγονται και επικοινωνούνται, αφού το μυαλό σου δε λειτουργεί με τον τρόπο που πρεσβεύει το παρόν σου. Ίσως να χάνεσαι μέσα σε δικές σου σκέψεις, να σκαλίζεις πιθανότητες και προοπτικές χωρίς όμως να μπορείς να διαχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα, την πραγματικότητα από την ουτοπία. Ίσως να είναι καιρός να καθαρίσεις τον εγκέφαλο σου από ότι παραμένει μέσα σε αυτόν χωρίς να το χρησιμοποιείς, να πετάξεις τις περιττές πληροφορίες για να δημιουργήσεις χώρο ώστε να υπάρξουν και να έρθουν στην επιφάνεια τα χρήσιμα κομμάτια του παζλ του μέλλοντος σου.

Η σημερινή όμως ημέρα θα σε αναγκάσει να καθαρίσεις και την καθημερινότητα σου, να βάλεις σε μία σειρά τις εκκρεμότητες της ημέρας σου και να υποσχεθείς πως θα ολοκληρώσεις κάποιες από αυτές. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να αναλαμβάνεις δραστηριότητες που φορτώνουν το πρόγραμμα σου, να ρίχνεις στους ώμους σου ευθύνες τις οποίες δεν είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας. Δε χρειάζεται επιπλέον να ξοδεύεσαι σε επιθυμίες τρίτων που τελικά καταφέρνουν να σε απομακρύνουν από τις δικές σου ανάγκες. Είναι καιρός να κάνεις εκκαθαρίσεις, γνωρίζοντας βέβαια πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σε κάνει δυσάρεστο/η σε κάποια πρόσωπα γύρω σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων