Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ11
Φεβ
Μαχη ατομικοτητας και συνολου
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη προς το απόγευμα της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου φαίνεται να ενεργοποιούν τις ζωές των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Το ξεκίνημα της ημέρας είναι πιθανό να σε μπερδέψει και να σου δημιουργήσει μία ασάφεια ως προς τη συμμετοχή σου σε μία κατάσταση. Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου ένα διαφορετικό μοντέλο και μοτίβο δράσης, να θέλεις να λειτουργήσεις σύμφωνα με τους δικούς σου κανόνες, αλλά να αντιλαμβάνεσαι πως η φωνή σου χάνεται μέσα στο σύνολο. Θα προσπαθήσεις να γίνεις ομαδικός/η και να συμμετάσχεις σε αυτό που έχεις μπροστά σου, αλλά την ίδια στιγμή θα νιώσεις πως δεν μπορείς να συνεισφέρεις αυτό που είσαι σε θέση να προσφέρεις.

Το δεύτερο μισό της ημέρας θα θελήσεις να ανεβάσεις ταχύτητα και να δυναμώσεις τον ήχο της προσωπικής σου άποψης ώστε να ακουστεί σε όλους όσους έχεις γύρω σου. Θα προσπαθήσεις να εκφραστείς και να ακουστείς, να πατήσεις το γκάζι και να αυξήσεις ταχύτητα, να αποδείξεις πως μπορείς να λειτουργήσεις και χωρίς να χάνεσαι μέσα σε ένα ετερογενές σύνολο. Κάτι τέτοιο βέβαια θα φέρει συγκρούσεις και ενστάσεις, θα δημιουργήσει τριβές στη σχέση σου με τα άτομα γύρω σου. Μπορεί να θεωρηθείς δογματικός/η και ατομιστής/ρια, να κατηγορηθείς πως λειτουργείς σαν να πατρονάρεις τους γύρω σου. Από την άλλη όμως πλευρά, εφόσον διαθέτεις την ικανότητα να μεταφέρεις τις γνώσεις σου, δεν μπορείς να παραμένεις δέσμιος/α ενός συστήματος που δεν αποδέχεται τις διαφορετικότητες.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων