Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html12
Φεβ
Η δυσκολια των σχεσεων
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Ζυγό με το Χείρωνα και την Αφροδίτη από τον Κριό σηματοδοτεί το γεγονός πως η Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου είναι μία ημέρα συνειδητοποίησης του ρόλου των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Από τη μία πλευρά, υπάρχει η έννοια της συνεργασίας και σύμπραξης, της δύναμης που προσφέρει η σχέση πάνω στην ατομικότητα αφού καταφέρνει να πνίγει το φόβο της μοναξιάς. Αν έχεις την ευκαιρία να βρεθείς κοντά στο έτερο ήμισυ, τότε εκμεταλλεύσου τη, αφού μέσω αυτής της διαδικασίας θα καταφέρεις να δυναμώσεις τον εαυτό σου, να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου, να μπορέσεις να ξεπεράσεις τις προσωπικές σου φοβίες και ανασφάλειες. Μπορείς να παραδεχτείς τις αδυναμίες σου, να επιτρέψεις στην άλλη πλευρά να έρθει σε επαφή με τα τρωτά σου σημεία, αφού με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να γίνεις περισσότερο προσιτός/η και να αφήσεις στην άκρη τη μάσκα που σε απομακρύνει από τους γύρω σου.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες σχέσεις σε βαραίνουν και σε κουράζουν, σε κάνουν να χάνεις τον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να αναζητάς τρόπους ώστε να λυτρωθείς. Μη φοβάσαι να παραδεχτείς πως δεν ταιριάζεις με την άλλη πλευρά, πως δεν υπάρχουν σημεία σύγκλισης ανάμεσα σας, πως υπάρχει απόσταση που δεν είσαι σε θέση να την κάνεις να μικρύνει. Μπορεί να βλέπεις απέναντι σου ένα άτομο που δε σου ταιριάζει πλέον, κάτι που είναι φυσιολογικό αφού έχεις κάνει βήματα προόδου, χωρίς να έχει συμβεί το ίδιο από την άλλη πλευρά.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων