Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ14
Φεβ
Προκλητικα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό και η αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου μοιάζει να ταρακουνά τις σταθερές της ζωής των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για εκπλήξεις που είναι σε θέση να παγώσουν την άλλη πλευρά. Θα μπορούσες να ξεκινήσεις μία κουβέντα που είναι πιθανό να οδηγηθεί σε μονοπάτια που είναι άκρως επικίνδυνα, αφού μπορεί να ειπωθούν πράγματα που θα ανατρέψουν την ισορροπία μίας ολόκληρης σχέσης. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ερωτικές επιθυμίες και σεξουαλικά απωθημένα που κρύβονταν και είναι πλέον παρόντα διεκδικώντας ένα μεγάλο μερίδιο του χρόνου της σχέσης σου. Μπορεί πάλι να εκφραστούν προθέσεις που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως καταλύτες σε μία σχέση που έχει βαλτώσει και περιμένει μία σπίθα για να πάρει και πάλι μπροστά.

Η σημερινή όμως ημέρα θα μπορούσε να έχει επιρροή στον τομέα των οικονομικών σου, ταρακουνώντας δεδομένα που θεωρούσες πως δεν αλλάζουν. Θα χρειαστεί να προσέξεις να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, να μην πέσεις στην παγίδα να δώσεις υποσχέσεις για αγορές και επενδύσεις που δεν είσαι σε θέση να ικανοποιήσεις. Θα μπορούσες όμως παράλληλα να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο από την υπάρχουσα δουλειά σου ή να τολμήσεις να κάνεις μία κίνηση που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον. Θα μπορούσες να προσεγγίσεις ένα άτομο που γνωρίζεις με στόχο να ανοίξει μία πόρτα που ήταν κλειδωμένη σε ένα χώρο που θα ήθελες να βρεθείς στο μέλλον.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων