Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html17
Φεβ
Απαιτηση για ενδοσκοπηση
Από signingstar

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στους Ιχθείς τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, σε συνδυασμό με την παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, δείχνει πως οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο θα περάσουν μία ημέρα με αρκετές διακυμάνσεις στη διάθεση τους.

Θα χρειαστεί να προσέξεις ώστε να αποφύγεις να δώσεις υποσχέσεις που δε θα είσαι σε θέση να διατηρήσεις τις επόμενες ημέρες, καθώς μπορεί να εκτεθείς στα μάτια ανθρώπων που δε θα ήθελες να έχουν μία λανθασμένη εικόνα για εσένα. Ίσως να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες σου, να πιστέψεις πως μπορείς να φέρεις εις πέρας αποστολές που δεν έχεις εξετάσει σε βάθος, να θεωρήσεις πως δεν μπορείς να αρνηθείς να προσφέρεις τη βοήθεια σου σε ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη. Ίσως πάλι να εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν αφορούν εσένα, κάτι που θα σε κάνει να χάσεις το στόχο σου και να ασχοληθείς επιφανειακά με αρκετά ζητήματα, χωρίς όμως να καταλήγεις σε ένα συμπέρασμα και αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αποφασίσεις πως ξεκινά μία περίοδος που θα καθαρίσεις το σώμα και το μυαλό σου από ότι περιττό έχεις μαζέψει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μπορείς να αφοσιωθείς σε μία τέτοια αποστολή, να δεσμευτείς στον εαυτό σου πως θα στραφείς προς τα μέσα σου και θα τολμήσεις να κάνεις εκκαθαρίσεις που καθυστερείς να ασχοληθείς μαζί τους. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως θα έρθεις σε επαφή με καταστάσεις που θα προτιμούσες να αφήσεις στο περιθώριο, κάτι που σε δυσκολεύει, αλλά την ίδια στιγμή αναγνωρίζεις πως είναι καιρός να κάνεις περισσότερο γόνιμο το έδαφος πάνω στο οποίο πατάς.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων